e kam nje dm 500 s dhe kam probleme me signal ne astra signali asht shum i mier kurse ne eutalsat 16 signali asht 65 me 90 dhe nuk qilet asnje program antenen e kam me dy koka . flm
e kam nje dm 500 s dhe kam probleme me signal ne astra signali asht shum i mier kurse ne eutalsat 16 signali asht 65 me 90 dhe nuk qilet asnje program antenen e kam me dy koka . flm
***useless quote***
ka dy mundesi ose koka nuk ben ose diseku(ne qoftese e ke ) PO ESHTE koke dyshe eshte e sigurt ,po e ke me koka teke mund te kesh probleme dhe me kabllot ne dalje te disekut ,ose nuk ke konfiguruar mire diseket ne aparat.
***useless quote***
si ti konfiguroj diseket ne apara a ka mundsi me me treguar flm
ad6aa27e2f72bd8805117527ad428907be41a4ec502cbe2e66aac0137378fbb9.jpg ja edhe nje foto
Nuk e di Sa cm e ke sacin dhe ku je si vendndodhje, por duhet te dish se eutelsat 16e eshte shume problematik me sinjal .Une kam provu vete me dy saca, nje me 65cm me nje lnb dhe me nje sac 85 cm me dy lnb teke dhe kam kap sinjal vetem te kanalet max tv ,te tjerat fare.Ne tirane flas. Keshtu qe mendoj se eshte problem ky satelit dhe do sac te madh.Gjithsesi per tu orientuar sinjal te forte kane kanalet e paketes max tv.
***useless quote***
jo nuk e kap as tvsh po ma merr mendja qe nuk eshte aktivizue nje kok e antenes me punon vetem syni i astres se kur po e lypi manuell frekuencat e eutalsatit nuk po ma gjan asni program a mundem me ba konfigurimin e lnb pa e fllashue dremboxin
Mjeshter,nk del,frekuencen sa e ka?