Prsh dhe mire se vjen Originally Posted by juli1 Jam Juli,dhe ju pershendes te gjitheve!
Originally Posted by juli1 Jam Juli,dhe ju pershendes te gjitheve! mire se erdhe
Originally Posted by juli1 Jam Juli,dhe ju pershendes te gjitheve! Mir se vjen!
mire se vjen!
Originally Posted by juli1 Jam Juli,dhe ju pershendes te gjitheve! Mire se erdhe
Pershendetje nga Prishtina, sot e gjeta kete forum dhe pashe se eshte shume aktiv. Une jam fillestar ne boten e sateliteve/reciverave dhe shpresoj te mesoj disa gjera nga ju.
Originally Posted by as79 Pershendetje nga Prishtina, sot e gjeta kete forum dhe pashe se eshte shume aktiv. Une jam fillestar ne boten e sateliteve/reciverave dhe shpresoj te mesoj disa gjera nga ju. mire se erdhe !
Originally Posted by as79 Pershendetje nga Prishtina, sot e gjeta kete forum dhe pashe se eshte shume aktiv. Une jam fillestar ne boten e sateliteve/reciverave dhe shpresoj te mesoj disa gjera nga ju. Mire se vjen mes nesh.
Originally Posted by as79 Pershendetje nga Prishtina, sot e gjeta kete forum dhe pashe se eshte shume aktiv. Une jam fillestar ne boten e sateliteve/reciverave dhe shpresoj te mesoj disa gjera nga ju. mire se erdhe
Mire se vjen Originally Posted by as79 Pershendetje nga Prishtina, sot e gjeta kete forum dhe pashe se eshte shume aktiv. Une jam fillestar ne boten e sateliteve/reciverave dhe shpresoj te mesoj disa gjera nga ju.
Forum Rules