e njejta gje me V8 pro. Dikush mund te link-oj ndonje tutorial se si mund ta set-osh per iptv.
e njejta gje me V8 pro. Dikush mund te link-oj ndonje tutorial se si mund ta set-osh per iptv.
Tutorialin e ke te faqja zyrtare e Openbox.Por listėn iptv te Openbox V8Pro mund ta fusėsh dhe nga menuja aparatit te opsioni iptv list.Shtyp OK dhe kanalet listohen automtiksht,sigurisht jo tė gjitha dhe punojnė shumė mirė me 2 Mbps .Natėn!
mbasi kam hedhur sw e fundit per openboks 8 combo dhe pastaj listen e kanaleve shoh qe nuk kam sinjal ne te gjithe satelitet ...ndersa ne toksor kam sinjal...cfare duhet te bej qe te kem sinjal....aparatin e perdor me motor...klm
Pershendetje,
Fillimisht dua tju falenderoj per suportin kostant qe na ipni. Desha te dija se si eshte e mundur te vendosesh nje abonim iptv tek aparatin V8 combo.
Tutoriali tek siti i prodhuesit nuk eshte fort i qart.
Flm
Pershendetje eltons82 iptv ne openbox v8pro punon mire ne disa kanale, do krijosh nje file me notpad me emrin iptvlist.txt brenda ne file qe ke krijuar do renditesh te gjitha kanalet qe deshiron keshtu ne kete menyre La Sexta,http://a3live-lh.akamaihd.net/i/lase...72/master.m3u8 dmth emri i kanalit presje dhe pastaj andresa. kalofsh mire.
Keshtu me ka thene njeri qe starsati i hap vetem per nje vite, nejse openbox v8pro punon shume mire me cccam dhe iptv.
Sot vura re qe disa kanale te digitalb toksor ne Openbox v8 pro nuk hapeshin si p.sh supersport 2,3,4,5 action etc kurse supersport 1 bang bang dhe disa tjera bashk me kanalet e tring hapeshin pa problem.
Ku mund te jete problemi? A ma konfirmon ndonjeri qe kanalet e digitalb toksor punojne te gjitha ok pervec atyre HD?
zafiri flm.
Kush ka Openbox e te me tregoje si shifet server ecm time dhe po ashtu numri i kartave qe ka serveri pra behet fjal per Openbox v8 pro?