mamurrzaku ....flm shume....te gjitha kanalet hapen...me dole me porosi dhe nji jave Cline kisha dhe do fryja syte.....Te premtoj qe kur te ket ndeshje Partizoni do shkoj te bej tifozllik per ty....![]()
mamurrzaku ....flm shume....te gjitha kanalet hapen...me dole me porosi dhe nji jave Cline kisha dhe do fryja syte.....Te premtoj qe kur te ket ndeshje Partizoni do shkoj te bej tifozllik per ty....![]()
Nuk e kuptoj ku e ke fjalen..?!
Une vetennuk kam imazh openpli,qe te them si e qysh e tek,por mendoj qe ke ndoshta gabim ne testim.
masandej nuk e kuptoj pse duhen 20 mb internet!!!
Dua te shpjegoj dy detaje te vogla per ata qe nuk e dine per shpejtsine ne download:
Me 768K 1.5 Mbps e-mail, web, VOIP (psh. Skype)
3 Mbps 6 Mbps File sharing (File te vogla/dhe te mesme/, IPTV (Internet Protocol Television)
6 Mbps 10 Mbps lojra online, Video on Demand
10 Mbps 25Mbps IPTV High Definition (HD)
etj,etj,etj
Kshtu qe per kalu ato pak data nga nje server,ne server tjeter mjaftojne ,dhe eshte e mjaftueshme 1-1/5 mb.
po me Amiko micro hd se a funksionon ky opsion
JA ku e keni per enigma 2 per open pli.4.0.
Atehere do keni parasysh qe perpara se te installoni,
duhet te installuni librarin CURL me ane te telnet.
comandot jane keto
opkg upgrade curl
opkg update curl
opkg install curl.
dhe masandej instaloni file ipk.dhe me telekomand pa problem
Mamurrzaku..nuk e ve ne dyshim deshiren tende dhe sinqeritetin per te ndihmuar te tjeret. Une nga testimi qe bera me kete plugin, konstatovaqe, lista i kishte ch. qe jane fta ne satelit, dhe plus qe cilesia e figures ishte e dobet, tek ato ch. qe hapeshin. Une e kam 12mb netin ne shtepi dhe perseri ch. Karikoheshin me veshtiresi. Ky ishte kostantimi im.