po e di eshte modeli gsm, mendova qe meqenese ka dhe ky wifi 2.3 vend per sim, mund te punonte.
uw 2.27 ka dhe softin per gsm, mendova mos e kishe provuar sepse lexoj qe i shkon si firmware edhe diablos tone wifi 2.3
po e di eshte modeli gsm, mendova qe meqenese ka dhe ky wifi 2.3 vend per sim, mund te punonte.
uw 2.27 ka dhe softin per gsm, mendova mos e kishe provuar sepse lexoj qe i shkon si firmware edhe diablos tone wifi 2.3
une them qe punon :)))
nese te punon atehere ke shanc, se inxhinjeret e duolabsit mund te kene bere ndonje harrese, se po te mjaftonte nje diablo wifi atehere pse do prodhonin diablon gsm qe te mos i shitet? apo qe te mbyllin linjen e prodhimit? mendoj se skane inxhinjera idjote? nese ke te drejte ti atehere ne qafe paçin veten ata dhe aq me mire per ty hehehe
provoje dhe na thuaj rezultatin keshtu kur te ikim me pushime ne camping te kemi internet
Une kam blere nje diablo wi-fi, e kam programuar diku ne durres me 2.6, por nuk funksionoj wi-fi,
tani kam marre nje doulabs cas interface plus 3, qe ta programoj neper mjet PC me windows 8.1, diablo wi-fi, ...
Mund te me thoni www.links/ manuale /skedare, ku mund te riprogramoj qe te punoj me wi-fi, ky diablo wifi qe kam blere dhe
me cfare cclinje te marre.
https://www.youtube.com/watch?v=3nODrEqPIQ4 ktu ke nje link qe te shpjegon si flashohet etj.eshte ne gjermanisht po mjafton te kesh si ide si behet
pastaj nese do qe te lidhesh vetem wi-fi,ne do te bej nje tutorial vet ne text