Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 11 FirstFirst ... 234569 ... LastLast
Results 31 to 40 of 104

Thread: Flybox digitalb

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Re: Flybox digitalb

nuk ka te thoje programi video qe keni ne pc problemi qendron a e keni axhornuar sistemin une per vete se kam pas problem dhe se kam ti shof ato qe regjistroi ne nji hdd te brendshem apo te jashtem nga vu+ e kam provuar me windows 7 pa problem me windows 8.1 pa problem dhe tani me linux pa problem thjesht me programin qe disponon windows ose linux plus vlc
    ja dhe disa foto te sapo bera

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    2

Prsh . Digialb KUDO
    Platforma televizive e tė gjithė shqiptarėve, tashmė vjen me njė tjetėr zhvillim tė ri teknologjik. DIGITALB KUDO, ėshtė aplikacioni qė ju sjell kanalet e DIGITALB nė celularin apo tabletėn tuaj. Mjaft komod nė pėrdorim. Tashmė ju nuk do tė humbisni asnjė program tuajin tė dashur, edhe nėse nuk jeni pranė televizorit. Mjafton tė shkarkoni aplikacionin DIGITALB KUDO, nėpėrmjet Wifi, nė mėnyrė qė tė mos konsumoni “internet data” nga operatorit juaj mobile.

Junior Member
    Uploads
    0

Kam nj problem me ndezjen apo me sakte me jep ne ekran nje boot..din ndonjeri si veprohet keto raste

VIP Member
    Uploads
    109

Quote Originally Posted by mashtruesi View Post
    Kam nj problem me ndezjen apo me sakte me jep ne ekran nje boot..din ndonjeri si veprohet keto raste
    cfare aparati ke konkretisht?!

VIP Member
    Uploads
    109

Quote Originally Posted by shkodrani1 View Post
    pershendetje!
    sot me erdhi porosia e flybox me hard disk, tana funksionojn shum mire por dy probleme kam.
    1. hard disku nuk po me lidhet me push vod dhe,
    2. une kam nji motor qe me sjedh saēin, kur e ēoj tek stacionet italiane, motori nuk me sjedhet ma sikur me boxin tjeter qe kam pas :(

ndoj sygjerim ose teknik per me i rregullu kto dy gjera?

ju faleminderit
    per hard diskun duhet te besh pering,merr ata te digitalbit persa i perket motorit mos u lodh shume dhe sikur ta programosh ne nje updat te softit apo perditesim kanalesh do ti iki prap nga memorja.

Member
    Uploads
    0

Flybox Digitalb si ta lidh me kompjuterin?

Si mundem te lidh dekoderin flybox me kompjuterin, nuk dua ta lidh me ekranin e kompjuterit por me trurin e kompjuerit.
    Se di nese dikush e ka bere dicka te tille, ka ndonje tv tuner apo ndonje lidhje te ndryshme per kete gje?
    Dua qe ta kem dekoderin edhe per ne televizor sic e kane te gjithe, por dua gjithashtu ne nje fare menyre ta lidh edhe me kompjuterin per te ber ndonje rregjistrim te ndonje programi qe me pelqen pershembull.

Member
    Uploads
    0

Asnje pergjigje se si mundem ta lidh me kompjuterin, ose si mund te bejme pvr me ndonje external device?

Contributing Member Neim20's Avatar
    Uploads
    10

Flyboxi rregjistron vetem ne harddiskun e brendeshem qe e jep digitali . Ky dekoder ka firmwar te mbyllur , qe i perket digitalbit , keshtu qe mund te besh vetem ēfare te lejon ai...

Member
    Uploads
    0

Thash nese mundesha te bej dicka me shume se sa lejon, e di qe rregjistron vete, por ste lejon ta vesh ne kompjuter ate qe rregjistron.
    Megjithse do thosha qe nje zgjidhje e gjeta per te rregjistruar nga ky aparat por e nxjerr 8gb oren e rregjistrimit HD dhe prape sme ben pune kaq shume Gb.

Member
    Uploads
    0

Si mundem te shikoj dhe Hotbird me kete aparat, e kam me 2 lnb njera eutelsat dhe tjetra hotbird, por skam asnje kanal te hotbird, cfare duhet te konfiguroj tek aparati qe te jete e mundur kjo gje? Bera ca prova por asgje.

Page 4 of 11 FirstFirst ... 234569 ... LastLast
Advertise Here