Καλό απόγευμα. Ξέρει κανένας για πρόβλημα με τον progressiv c+nano? Περιοδικά θολούρα και γραμμές σε όλη την οθόνη. Ευχαριστώ
Καλό απόγευμα. Ξέρει κανένας για πρόβλημα με τον progressiv c+nano? Περιοδικά θολούρα και γραμμές σε όλη την οθόνη. Ευχαριστώ
Edision.optimuss.underline.3in1
πως μπορώ να ακούω το ιντερνετραδιο με την π.χ Listen URL:
http://caster.opennetwork.gr:8004/stream
ευχαριστώ.
Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην edision γιατί έπαθε βλάβη ο δέκτης μου optimus os1 και μου τον αντικατέστησε με καινούργιο, μεσα στα πλαίσια της εγγύησης.
Χίλια ευχαριστώ.
ειναι enigma2 ο δέκτης?
απο ότι είδα δεν είναι enigma2 αρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω..
Ψάξε όμως στο net να βρεις υπάρχει υλικό για τον pingulux και νομίζω οτι κάπως έτσι θα γίνεται και για τον δικό σου.
Ριξε μια ματιά εδώ:h@@p://www.cs-allocccam.com/showthread.php?112483-SAT-reCeiverS-ENIGMA-2-EDISION-AMIKO/page4
και εδώ: h@@p://www.sat-soft.net/forum/viewtopic.php?f=63&t=1332
Παιδια οχι "ζωντανα" links......
Να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου τον fux22 και τον xristos1 για την βοηθεια τους τον πρωτο στο ξεκινημα μου με τον δεκτη και τον δευτερο οταν θελησα να τον σκαλισω πιο πολυ.
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπον και στους δυο.
νασαι καλα φιλε και γω οταν τον πηρα ηξερα?καλες αποκριες!!
-----------------------------------------
καλημερα.μου κωλησε ο δεκτης optimuss underline 3in1 οταν εβαλα την
Kunibert.optimuss.underline3in1146404022 016 και δεν φορτωνει ουτε καναλια ουτε αλλο λογισμικο.Παρακαλω εαν ξερει κανεις πως τον ξανα επαναφερω π.χ στην optimussunderline3in11461.