un nuk jam ne gjendje ta percaktoj se si mund te diktohet nje server qe punon ne 2 boxe.kerkova menimin dhe pervojen e atyre qe dine dicka por edhe pervojen e admineve!!!dua ta shuaj kete kureshtje.si arriti personi qe me jepte linjen e dga me mgcamd te zbuloje qe e kisha hedhur linjen ne 2 boxe por kur punonte njeri tjetrin e mbaja fikur pasi krijonte konflikt.besoj se ata qe e dine pergjigjen me kuptojne me mire.flm
mac adresa esht e njejte se ndryshe nuk punon linja,pra ate mac adres qe ka dhene ai po ate hedh edhe un ne box tjeter plus filet e tjera perkatese se ndryshe nuk hapen kanalet.po,esht e vertet qe perdorja mgcamd versione te ndryshme si mg 1.38.ai gjithnje i jep me mgcamd 1.35. esht e sigurte qe nga mgcamd e ka kuptuar?!!
Te gjitha linjat qe dalin nga oscam-server te tregojne gjithcka!
Nese ke dekoder me dy apo kater tunera duket njesoj sikur ke nje linje njekohesisht ne dy dekodera apo me teper!
Ne qofte se perdor nje backup per dy dekodera duhet te perdoresh te njejten porte lan te ruterit sepse linja kycet ne ip e shtepise por dhe te asaj qe jep ruteri ne dekoder!
Per te ardhmen nese nuk do qe te dukesh se perdor dicka ne dy dekodera duhet qe nje dekoder te jete gjithmone pa korrent dhe te perdoresh gjithmon te njejten porte lan te ruterit per te dy dekoderat!
Prsh
Ky dekoderi bware combo a gshare??A mundet me uba abonimi per gshare??
flm,kur thua nga i njejti port lan te ruterit si ta kuptoj?sepse un nga i njejti ruter i kam lidhur te 2 boxet!!!pra kam perdorur edhe backup te njerit vusolo ne tjeter vusolo,disa kohe me pare pasi me vone e shita njerin.ne momentin qe shitesi i serverit e kuptoi perdorimin tim ne dy boxe un po perdorja xtrend me openpli dhe mgcamd e kam shkarkuar nga paneli i vet openplise kurse ne vusolon qe konfiguroi shitesi kishte istaluat blackhole 2.1.0 me mgcamd 1.35.si e kuptoi qe perdor 2 boxe??!!!
kam ne dore nje nga ata boxa{vusolo}qe ai kish bere nderrim mac adrese.jam perpjekur qe tia nderroj mac adresen sipas menyres qe njoh un por ka qene e kote,pra nuk e ndryshon.te gjithe boxeve te tjere ua nderroj ndersa atij qe ka bere ai abonimin nuk i ndrerrohet.pse?
bware combo eshte g-share ai ka vete abonim 15 mujor nese e ke marre tani, dhe riabonimi behet online ketu