Oxi blackhole.Exei provlimataki me tin iptv.
Oxi blackhole.Exei provlimataki me tin iptv.
kalispera exo ena dekth nano kai ksafnika stamatise na pezei kai anavosvini kokkino lampaki iparxei kapois pou gnorizei kati
ελληνικα παρακαλω
Παιδιά καλησπέρα!!!Χαίρομαι που ανακαλυψα ενα τέτοιο φορουμ που ασχολείται με edision και εκτιμώ όσα παιδιά βοηθάνε εμας τους άσχετους.
Λοιπον έχω δεκτή edision underline έχω βάλει απο το ichliebe.de όλα εντάξει μέχρι εδώ.
Έχω φτιαξει μια favorite list και θέλω να ρωτησω αν μπορω να την εξαγω στον η/υ γιατί θέλω να αλλάξω το image και επειδή ταλαιπωρηθηκα πολύ για να τη φτιαξω.
Επίσης πως μπορω να περναω τις γραμμές clines αυτόματα και όχι χειροκίνητα?
Κάπου διάβασα για ενα αρχείο hsdata.cfg
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!
Ή τελευταία αναβάθμιση του ιουλιου έχει πρόβλημα,δε μου κρατούσε τις λίστες όταν τον εκλεινα ,ξαναπερασα την προηγούμενη και όλα οκ..
Ναι,γίνεται με τέτοιο αρχειακι..
Καλημέρα,
Αγόρασα εχτές το Edision Piccollino LED. Έκανα εγκατάσταση το Piccollino_v.2257.zip , είδα και αυτό το video https://www.youtube.com/watch?v=KHK-guaXc5s , αλλά κάπου μπερδεύτηκα σχετικά με το πως θα βάλω αυτό που λέει ο τίτλοςτου video. Αν έχω εγώ αυτό C: s1.χχχχχχχχχ 25000 test693jf zzzzzzz , πως μπορώ να το εγκαταστήσω; Τι αλλάζω σύμφωνα με το video; Στο παρελθόν είχα dreambox500 και με το DCC τα εκανα ευκόλα, αλλά τώρα κάπου χάθηκα!
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Thanks
efkolo ine file
γεια χαρα,
να ρωτησω κι εγω κατι, γιατι θα με τρελανει το εργαλειο! Εχω τον pingulux (τον απλο) ειχε βγαλει μηνυμα ident error uninit. Τον εστειλα στην εταιρια, περασαν λογισμικο (μια πολυ παλια βερσιον) και τον ελαβα πισω. Μπουταρε κανονικα, αλλα δεν εδειχνε εικονα στα καναλια (εννοειται πως τσεκαρω στα fta). Του εκανα ιντερνετικη αναβαθμιση μεσα απ το μενου του και πλεον φοραει την τελευταια εκδοση. Το προβλημα οχι απλα δεν λυθηκε αλλα τωρα ουτε καν μπορεις να αλλαξεις καναλι! Τοσο με τα βελακια, οσο και με τα νουμερα του τηλεκοντρολ. Ενω πχ περιηγεισαι κανονικα στις λιστες καναλιων, δεν μπορεις να πατησεις οκ και να παιξει το καναλι που επελεξες. Μηπως δεν επρεπε να παω απο τοσο αρχικη βερσιον, κατευθειαν στην τελευταια; Αλλα και με την αρχικη δεν επαιζε, ομως τωρα προεκυψε και αυτο. Καμια ιδεα; Ευχαριστω....
Xmmm .Prepei na eisai 2 fores expert gia na to doulepseis afto to ergaleio.Exei liga pleonektimata kai polles dyskolies se sxesi me alla receiver (mips).To provlima sou meta tin anavathmisi ,einai sto tilecontrol ( to montelo afto exei 2).An thimamai kala sto etc (xml) perniounte ta stoixeia tou-analoga poio tilecontrol exeis.
EDIT: mporeis na peraseis allo img pou na tairiaizei me to tilecontrol sou seiriaka i mesw usb.