Gshare seshte emulator europian dhe shqipen thjesht e ka vene qe ka nje pakete qe te tjeret se kane e per te shtuar shitjen e boxeve qe kane vite ne magazine. Po ne shqiperi kot rreken shume se dga shikohet kudo me pak lek me iptv zyrtare.
Gshare seshte emulator europian dhe shqipen thjesht e ka vene qe ka nje pakete qe te tjeret se kane e per te shtuar shitjen e boxeve qe kane vite ne magazine. Po ne shqiperi kot rreken shume se dga shikohet kudo me pak lek me iptv zyrtare.
G-Share eshte 100% i njejte me Cccam, por kete 100% e kalon ne momentet qe e hape DGAnë.
Une prej Nentorit 2015, me G-share kam shikuar te gjitha paketat + DGA (DGA filloj me probleme prej muajit Shtator kujtoj), dmth 10muaj te gjitha perveq Tringut dhe Sky IT qe nuk i ka as Cccam.
Por paketat tjera vazhdojne te punojne shume mire si me pare.
Parapagimi per 15muaj ka qene 90€ me gjithe resiver qe i dmth 6€/1muaj. Vazhdimi i G-share per 15muaj tjere kushton 40€ qe i dmth 2.66€/1muaj
Qe te shikosh Futboll me Ipko te kushton 27.5€/1muaj
Qe te shikosh champions league me Kujtesen te kushton 20€/1muaj
Qe te shikosh futboll total me Cccam por pa DGA te kushton 3-5€/1muaj
Dua te them se G-Share eshte me ekonomiku dhe me i miri nga te gjithe.
Nuk eshte interesi ta kemi nje pranues enigma por eshte interesi ta kemi cfardolloji qe hap kanale e qe eshte me ekonomik, per momentin pranuest qe posedojne Gshare jan me ekonomiket si dhe bejne hapjen e kanaleve te njejte qe i bene Cccami. Ti nese je i dashuruar vetem ne enigma mbaje. Sa per informate une e posedoje edhe DM500HD.
rotnemh ka shume te drejte ne kete aspekt,cfare te jashtezakonshme kan keta enigma 2 kur paketat qe hapen jane te njejta -dga?!!!!
gjeja me kryesore eshte qe nuk kemi shume njohuri per gshare si funksinon tamam tamam,dhe sic duket fitimi eshte me i madh ne tregetimin e aparateve linux enigma 2!
starsat ka qene nder dekoderat me praktike qe prej vitesh qe punonin me celesat per nagra 2 per digi tv etj,nder vite ka evuluar gjithmone per mire kshuqe nuk besoj se do futen ne sirtare aq lehet por perkundrazi.
dhe pak kohe dhe gshare do bej perseri bum sipas shume zerave ne shume forume te huaja!
skenderbeu jo po gshare mbetet per te pare e tregon koha me sakte!!!
dhe 1 gje dua te pyes dhe une pse kaq inat e urrejtje per gshare?!!!
Une vete nuk kam box qe punon gshare, por mesa kam lexuar per to them qe ja vlejne sepse pervec gshare ato punojne edhe cccam,mgcamd etj qe do te thote se edhe po u mbyll gshare shikon me cccam njesoj si enigma2. Eshte tjeter problem pastaj nese e ben mire cccam apo jo. Pra qellimin baze per te pare kanale e justifikojne keto boxe plus qe jane shume ekonomike. Sot jane me te mire ato boxe qe hapin sa me shume paketa, pak rendesi ka jane enigma apo jo.