Pershendetje
Ju lutem a mund te me tregoj dikush cfare pajisje eshte me e mire dhe qe hape Digitalb dhe Tring qoft me pages por jo abonim ne Digitalb dhe Tring e kam fjalen si CCAM qe hape disa kanale.
Pershendetje
Ju lutem a mund te me tregoj dikush cfare pajisje eshte me e mire dhe qe hape Digitalb dhe Tring qoft me pages por jo abonim ne Digitalb dhe Tring e kam fjalen si CCAM qe hape disa kanale.
Ketu ne athine shkon 130€Kii Pro Tv Box Quad Core Amlogic S905 Android 5.1
Po' ti bleje ne gearbest,ben 70€.
Pse do ta blesh ne athine?!
Desha nje sygjerim per aparat enigma2 combo ultraHD ekonomik meqenese kam ne plan te blej nje TV 4k. Kam degjuar qe i futet oscam televizoreve samsung por nuk kam gjet materiale per sistemin tizen as per android tek sony as per webos te lg. Nqs do mundesha ti fusja oscam ndonje sistemi te tv do e evitoja fare aparatin edhe per faktin se kam degjuar qe tuneri televizorve nxjerr nje cilesi shum me te mire te figures.
Thanks mamurzaku, me jep dot ndonje link ku te shof si i behet per te instaluar oscam apo cccam ne tv philips se sikur spo gjej dot gje.
How to root Philips Android TV
Ja ku e ke shok....ndiqe hap pas hapi.
Mjafton te klikosh ne google dhe gjen sa te duash.
Nese ke ndermend te blesh tv 4k prit fundin e marsit,dhe fillimin e prillit sepse dalin te gjitha modelet e 2017.
Ndoshta ka akoma me shume ulje.
Aparati Edison MEGA OS DVB-S2 + DVB-S2 + DVB-S2/T2/C Triple tuner ja vlen si aparat? E ka perdorur njeri nga ju ndoshta, me sac kuptova me kete aparat sheh kanal tjeter dhe ben record kanal tjeter apo jo? Jam gati ta marr kete aparat 200 euro. Me jepni ndonje sygjerim ose keshille ju lutem.