epo robinhudit mund ti futet ndonje shigjet mbas shpine ato linja sbejn nje lek-vec mundim nje me dy do rinfreskuar--ka metoda qe shum pak e din qe shikon server pa lek si pasha
epo robinhudit mund ti futet ndonje shigjet mbas shpine ato linja sbejn nje lek-vec mundim nje me dy do rinfreskuar--ka metoda qe shum pak e din qe shikon server pa lek si pasha
Po meqe ka metoda te tjera hudhu e ktu,ky eshte terreni i duhun!!!
Nuk jam dakord qe sbejne!!
Sepse dhe ato linja qe shiten nga keta servera jane te njejta.!!!
Keto jane shume me mire,se linjat multics ne sharing qe shesin ne pm,me nga 30000 leke.
Ndersa persa i perket per te pare pa paguar,menodoj qe nje pjese e mire e forumit ormai shikon pa paguar.
dhe pse ne gjiro,ose privatisht ka material sa te duash.
ahahaha Mamurzak sot rastisa sepse pash nje server kinez qe une e kam paguar dikur...e dija se kjo gje behej me linjat e Iptv..se aty kisha pare qe nje server IPTV qe kisha hakuar dhe une..dikush ja kishte marre dhe ja kishte hedhur te shumica ne Web per te pare falas populli fukara i botes...Me sa kuptoj behet per konkurence per te demtuar kundershtarin...Tamam si lufte spiunesh...![]()
Te vjedhi kush te doje dhe ti vjedhi kujt te doje. Ne fund te dites rendesi ka qe ne shikojme paasnjekryqleku. Po e kuptuat kete mbase mund te kete shpresa te behet ky vend nga shqiptaret![]()
Pershendetje.. kerkoj ndihme per te pare ndonje kanal me kete Octagonin qe mora, spo ja kam haberin fare hera e pare qe perdor aparat linux!
Per momentin po shoh kanalet free![]()
cfare imazhi ke installuar?
installo oscamin dhe configuroje
shtyp ne telnet
opkg upgrade curl
opkg update curl
opkg install curl.
dhe kur te mbarosh me thuaj.
DUHET TE KESH BERE 5 POSTIME TEK SITI TYRE,DHA ATA TE JAPIN NE USER DHE PASSWD.
Nese nuk e ke nuk eshte problem e installojme dhe pa ate.
vepro si te thashe me lart.