Kjo eshte gje tjeter.
Nejse,T2 e KII pro e kam testuar dhe une,dhe eshte super,te gjitha frequanzat arrin ti kap,dhe shume,me shume se SONY 3D qe posedoj une,jo 4k.
Une me shume i referohesha atyre qe duan te kursejne.
Kjo eshte gje tjeter.
Nejse,T2 e KII pro e kam testuar dhe une,dhe eshte super,te gjitha frequanzat arrin ti kap,dhe shume,me shume se SONY 3D qe posedoj une,jo 4k.
Une me shume i referohesha atyre qe duan te kursejne.
K2 pro une per vete nuk e rekomandoj, ka shume dekodera ne treg tani, nuk ja vlen me te merresh me keto lloj Android te lira pa standarte, per mua Enigma 2 dhe vetem Enigma 2 eshte Zgjidhja , keto lloj aparatesh kane shume lodhje, i bie te rrish me ore te tera te merresh me ta, une testova nje K1 S2- T2, eshte pothuajse i njejte me K 2 pro, i instalova ne kodi addons me te mira te krakuara, mu desh gati nje jave, etj,etj, po nuk vlente, e shita dhe qe atehere nuk kam marre me, mos u lodhni kot me to do zhgenjeheni, me mire kurseni te merrni nje Enigma 2 dhe mblidhni mendjen.
Eshte e padiskutueshme qe me mire nje decoder e2,se sa nje box.
Ne po diskutojme ne mette teme cilin box Android te zgjedhim?
mirembrema mund te me thot dikush a ja vlen boxi m8s kam goxha freez me linjen qe kam dhe kur kontaktoj me personin qe me ka dhen linjen tha se ai eshte okay me linjen e tij nuk i shfaq probleme apo me mire dm500hd per te tilla raste?
Nese e ke fjalen per Cline,e ka fajin serveri 100% thuaji ati shitesit.
Per te zbllokuar çelsat mjafton dhe internet anallogik,apo hotpoint me cellulare.
Nese e ke fjalen per IPTV,boxi juaj eshte perfekt,dhe ketu e ka fajin serveri.
Vepro ne kete menyre stako routerin nja 2-3 here,masandej stako te gjithe tablet,dhe celluaret dhe ritestoje.
Nese dhe keshtu te ben freeze,atehere merre linjen dhe testoje me vlc.
Po pate problem dhe me vlc fajin e ka furnizuesi juaj.
Iptv akoma kan probleme,jane perrallla il resto......
Ste pyeta sa inetrnet ke.
Mjafton te kesh dhe 7 mb e siper.
jo per iptv e kam fjalen, si linje e kam infostrada qendrushmerine e ka 12-10 mb rralle here mund te ndodh qe ta gjej 7 mega po provoj me vlc
faleminderit respekte
Pershendetje. Kam nje aparat ki plus s2 t2.
Pasi ndizet qendron rreth 20 sekonda ne home screen nxjerre nje pamje si figura me poshte dhe qendron ashtu.
Butoni i fikjes nuk funksionon ne ate moment, vetem rri ne ate gjendje
Detyrohem e heq nga priza. Here te tjera ka raste qe pasi ndizet ekrani behet i zi, pa nxjerre pamjen me poshte, thjeshte ekrani qendron i zi dhe nuk mund te besh asgje.
Cfare mund ti behet?
maxresdefault.jpg
Provo ti besh nje reset me nje kruese dhembesh
Ke nje vrime te vogel poshte boxit x 5 sekonda
Aty ku thote cvbs/l/r ?
shiko kete imazhin me kujdes eshte nje vrime e vogel
Ku i kam vene shigjeten e bardhe.ice_screenshot_20170510-191502.jpg