ketu ke celesat e ffundit po aty ke dhe firmware emu te 2015 shkarkoi ne PC shpaketoji she hidhi ne USB fute ne dekoder dhe instaloji me ane te telekomandes
ketu ke celesat e ffundit po aty ke dhe firmware emu te 2015 shkarkoi ne PC shpaketoji she hidhi ne USB fute ne dekoder dhe instaloji me ane te telekomandes
pershendetje!starsat ka ca kohe qe po hedh shume shpesh software te rinje,dje kaloi ne2.10,ka naj qellim per naj paket te re apo thjesht permirson na gja?
Pershendetje..kam ne dore nje starsat 2000 hd hyper te nje shoku dhe ai gabimisht te ky dekoder kishte hedhur softin me usb te starsat 2020 super..po nderroj te gjitha softet me rradhe po eshte e pamundur ti mari..ka ndonje derman nga kjo apo eshte per plehera tani...ne qofte se ka ndonjeri ndonje njohori te me ndihmoj.flm.
search37 te falenderoj shume per gadishmerin tende por e gjeta zgjidhjen duke shkuar ke opsjoni i dekoderit ku thote FTP download dhe shkarkova direkt nga interneti pa usb nje soft 1.93. dhe e mori..kurse me kabull rs.232.nuk e merte..gjithesesi te falenderoj..klm.
Nuk ka ndonje gje te vecant ky softe,thjesht ka permisuar g-share qe hap disa kanale me teper te paketes canal plus ne 19 grad.
Pershendetje
Kam nje Golden Iterstar Voyager II a mundet ndonjeri te postoj nje liste kanalesh me tokesor per rajonin tirane ose durres dhe satelitor? I kam installuar imazhin e fundit golden 14000700 galaxy 2448 gisclub tv por nuk i di passwordin. Ky imazh ka disa aplikacione qe me pelqejne por nuk po arrij ta konfiguroj.
Faleminderit per ndihmen
firmwaret e rinj hidhen kur ka ndonje ankese nga klientet kundrejt dekoderit ose kur ka ndonje gje te re ne boten e emulatoreve per shembull kur hapet ndonje pakete e re,pra thjesht ka ndonje gje te re edhe per ata persona qe ne nuk i njohim dhe nuk jane domosdoshmerisht ne forum,mos harroni dhe faktin qe gjate veres ritmi i agiornimeve bie shume per shkak te pushimeve
keto jane dy firmwaret qe kane dale sot
sr-2000hd.hyper_v2.13(18557)_06092017
sr-2020hd.super_v2.12(18552)_04092017