Deshta me pyt a mundem me i gjet kanalet e shqipris me dvb-t2 prej kosoves qka jam ???
Deshta me pyt a mundem me i gjet kanalet e shqipris me dvb-t2 prej kosoves qka jam ???
pershendetje! kam nje aparat cloud ibox3 me cmendi gjithmone qe ikin dritat apo ka ndonje kolpo tensioni, rri ne boot, ka ndonje imazh stabel per kete lloje aparati qe te mos ma bej kete, momentalist kam OpenPli .
Pershendetje,i ciles date eshte imazhi Openpli qe ke vendosur,duhet imazh i vitit 2017 qe te mos beje boot,provo te vendosesh Medisat 8.0,Openblackhole 0.6 per xpeedlx,vetem beje filen zip nga xpeedlx ne cloudix dhe filen noforce beje force,ok.
Per te tjera komunikojme ne pm.
Edhe une kam nje cloudibox3 airdigital ku mund ta gjej ket image mediasat 8.0
Pershendetje.Kam nje Cloud Ibox 3 qe edhe mua me rrit Boot,kam tentuar disa here me qindra usb ( me drite & pa drite ) per ti hedh imazhe por perseri e njejta gje.
Me del vetem Figura e OpenVix dhe asgje me shume.Ju lutem ndonje ndihme edhe me pagese pasi te ai qe kam bere pagesen e abonimit,nuk me pergjigjet me.Heren e fundit qe e ka bere me tha qe e bera me Jtag.Nqs me ndihmon dikush te me shkruaj ne pm edhe kundrejt pageses.Faleminderit.