Pershendetje te gjitheve doja nje ndihme,kam nje vu solo clone deri tani e kam perdorur me imazh B.H 2.1.5 me usb wifi RT5370,internetin e marr nga komshiu me pasword eshte ok,kam problem shpesh me internetin,i bej shpesh konfigurim te rete network sepse me jep disconected kurse me smartfone wifi eshte ok,mos do ndonje usb tjeter qe ta njohi me mire apo mund te kete problem ne konfigurim,ja kalofshi mire
tonito85b - Une e kam verejte qe problemi eshte dikund tjeter.Kur e bej zhvendosjen e kanalve nga njeri vend ne tjeterin ,i rendit sipas deshires,dhe nderkoh e fik dekoderin edhe mbas nji kohe te ckatuar e ndez prap,ateher ike edhe zeri i kanalve.Perderia nuk e bej kete veprim,ateher zeri nuk ka humbe.
Tash nese ke ndonji setting te Astra19 ,ma posot keto qe mos e bej levizjen e kanaleve dhe se besoi se nuk do te iu humbe zeri .Faleminderit
perdor vhanibal setting ver listen e kanaleve . bej off per update tek vhannibal ,per te perdorur listen tende te deshiruarVhannibal E2 Quadri 9-13-16-19 est 09 gen.zip
pershendetje cuna: ku mund te gjej nje image per SOLO PRO V2 sepse spo gjej dot gjekundi.faleminderit
nuk po gjej as ketu.te dhenat e aparatit jane si ne figure