i vetmi difekt pandaj kushton pak skrahasohet me sf4008 ka koston e tunerit te sf4008ta
i vetmi difekt pandaj kushton pak skrahasohet me sf4008 ka koston e tunerit te sf4008ta
<p>
kur 1 aparat lind me probleme ska shanc tja rregulloj njeri ky model esht ber per konkurrenc esht copie e ICAN 4K --ska te bej fare me sf4008--sepse doli me kosto te lart sepse kinezet hodhen ne treg zgema h7c e me radh me cmime me te lira</p>
Kush me sygjeron nje aparat per serverat Forever ose Orca IKS .
Jam ne Tirane
Pershendetje te gjitheve doja nje mendim per nje dekoder e2 deri ne 130 euro e dua me shume per iptv, kam pare disa si psh :Gigablue UHD Trio 4K Combo H.265 Enigma2, Octagon SF8008 4K Combo Enigma2 S2x/T2/C wifi,qViart Lunix 4K Combo Enigma2 S2x/T2/C mund te me jepni ndonje ide apo sugjerim,per momentim kam nje vu zero i cili shkon shume mire por thjesht doja te ecja me hapin e kohes[hahaha].ja kalofshi mire
Mirmbrema.. kush me sygjeron nje dekoder me forever qe dhe cmimi jo shum i shtrejte. Flm
pershendetje grupi...kam aparatin ODS 2000H[aparati i vjeter i dglb].....mund te gjej softwtare qe te zhbllokohet si aparat pasi pervec 2 kanaleve smund te perdoret si aparat.......gjitha kanalet ne cdo satelit smund te shikohet.........flm
Kush e disponon kete dekoder tokesor DVB-T2 REDLINE T20 PLUS, ia vlen ta blesh ? cfare te mirash/ te keqija ka?