Prsh...Desha te pyes ne tokesor ju ka rene sinjali i Top Channel dhe behet cdo minut me nderpreje figure dhe zeri ne Tirane qe nuk shifet fare.... sepse sinjali shkon edhe ne zero......apo me ndodh vetem mua keto dite.?
Prsh...Desha te pyes ne tokesor ju ka rene sinjali i Top Channel dhe behet cdo minut me nderpreje figure dhe zeri ne Tirane qe nuk shifet fare.... sepse sinjali shkon edhe ne zero......apo me ndodh vetem mua keto dite.?
arbend, po ka pat pak problem me raste kur e nderpret per pak sekonda figuren por jo sa thoni ju, raste sporadike, TUNG:
jo mund te kesh probleme me antenen
Ju lutem kam një dekoder kinez Zhong OU dhe në frek 39 të RTSH të 6kanalet mi transmeton me ngecje.Frek e tjera janë ok .Kam ndryshuar edhe rezolucionin dhe prap asgjë
Edhe une qe kam problem me Top Channel dekoder tokesor te blere ne Kine e kam...dhe tani me rastin tend dyshoj qe frequenca e ketij kanali mos nuk eshte e fiksuar ne rregull nga fabrika...mund te kete ndryshim......sepse ato shiten njisoj per ne gjithe boten......mund te jete dhe kjo..prsh
Kush ka mundesi ta testoje Paketa e Tringut ne satelitin Hellas Sat 39 est
10769 H
DVB-S2/8PSK
MPEG-430000 5/6