Njatjeta te gjitheve.
Ke disa postime dje lexoja ne debatin qe po zhvillohej nje (Cerdhja Tjeter)
A ka mundesi te me shpjegoj dikush se per cfar Cerdhe behet Fjal.
Faleminderit
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pershendetje,tani une duhet te sqaroj disa gjera qe u keqkuptuan.E para, u mundova te shkruaj ne pm me Sat-elite031 por ishte e pa mundur dhe mendova te gjej nje menyre komunikimi per cmimin dhe si e jepte me CCcam ose oscam apo me MGCam.E dyta,kur un i thash qe doren e pare e di e kisha per ate kanocen Forever IKS qe ka nje cmim te arsyshem deri ne tre vjete.Tani ai u keq kuptua dhe mu kundervu me emerin e Shqiptarit te Maqedonis qe une nuk kam komunikuar me dhe as qe mendoj te kontaktoj, se e di cfar dhe si e ben ai dhenjen e C-Line.
Nqs edhe ti e ben ne ate menyre si ai, une nuk jam kundra, por nuk me intererson.Prandaj po ta theksoj edhe njehere une shkruaj per vete dhe nuk ndikohem nga te tjeret per ti prishur pune tjeterit.
Kanalet Gjermane- Austria-Zwicra-IPTV
Pershendetje vlla nuk di do mi ken blloku mesazhet
Idea ime eshte me ndihmu ne forum edhe me ofru paketa qe disa i kan private kurse un gjithmon dal hapur tani fjal caraca i bie me tall lesht se ne shqip sbesoj se ka na nje kuptim po pak rendesi ka kjo dhe sa per cmime nuk mumd ti jap publik po jan te arsyeshme !
Pershendetje vlla,tani une gjeta nje menyre qe ty te duket si tallje ( qe ne fakt nuk eshte ashtu per mua ),por si te komunikonim ?? sepse nuk kishte mundesi tjeter,
Nqs do shkruanim troc ,mund te mernim edhe ndonje bann sepse eshte e ndaluar dhe jo vendi i duhur.
Tani ne shqiperi po behet blerja e votave duke perdorur kumbulla,me jep kaq kumbulla se me duhen.
Tani e kam per te gjithe paperjashtim,duhet te behemi pak llastik jo te rrime te ngurt si guri sepse do thyejme kokat tona,gjermanet nuk i thone te gjitha gjerat hapur,por me nenkuptime kur duan te tregojne metodat sesi behet,arsya se perse e bejne eshte shume e thjeshte, nuk duan te shkojne para gjygjit.
Ky eshte mesazhi qe del sa here mundohem qe te shkruaj PM:
Sat-elite031 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
Nese nuk merr dot mesazhe atehere besoj qe mund te shkruash dhe na dergo me shume info ne PM
pershendetje gjitheve a ka ndokush ndonje iptv per kto festa deri me 2 janar ja di per faliminder shum ti gezojm familjet dhe ti harrojm te keqijat e keti viti kot Aparat nuk kam vetem mac adresen ja dergoj per lg ne pm gjithe te mirat komplet antareve