Pėrshėndetje. Po kėrkoj telekomand (digitron)per Vu+solo se ...Origjinal... a dini ku mund me gjet sidomos ne Kosove?flm
Pėrshėndetje. Po kėrkoj telekomand (digitron)per Vu+solo se ...Origjinal... a dini ku mund me gjet sidomos ne Kosove?flm
OpenDROID 6.6 for VU+
Jom i interesum te blej aparat vu+ solo 4k ne qoft se posedon ndo njeri te me shkruaj ne PM
Ottimo consiglio finalmente qualcuno che ce la capisce č raro trovare veri esperti nel settore
Pershendetje te gjitheve ku mund te gjej aparat satelitor vu duo2 4k ne Prishtin ose ne Tirane ose qe e ka ndonje person edhe e shet te me shkruaj kerkoj edhe aparate tjera vu plus 4k te gjitha serit
Pershendetje kerkoj te bleji nje dekoder vu solo duo 4k se ata qe i posedojne te me shkruajne ne privat.
Pershendetje te gjithve dhe gezuar 2024
Me ka dale nje problem me vu solo se. E flashova mbreme dhe per cudi nuk instaloj dot asnje emu. Kam provuar te downloadoj OSCAM nga Satvenus panel dhe nuk instalohet. E njejta gje me ndodh edhe kur provoj ta downloadoj nga dreamsat panel. E provova edhe manualisht me nje OSCAM (enigma2-plugin-softcams-oscamicam_11726-V9-V3-err-Kitte888-V11Rev_all) edhe kete (enigma2-plugin-softcams-oscam_11726-emu-r798_all), por pa sukses. Se kuptoj ku qendron problemi. Sa here e kam flashuar skam pas probleme me instalime EMU apo plugins. Aparatin e kam me Open Blackhole 4.4.
Kur downloadoj nga Satvenus thote qe u instalua por kur shtyp Blue Button nuk kam emu te instaluar
Kush mund te me japi nje dore me e zgjidh problemin?
Flm
Prsh liri, lexo ketu
Ne faqen e pare e ke shpjegimin e detajuar,deh linkun e instalimit,ndersa ne te fundin ke ate te azhornuar.