shih ēfarė sistemi ke... ndoshta nuk e njeh *.ipk... nėse mė parė e ke pėrdorur kėshtu dhe tani, nuk bėn... kjo po qė do tė ishte LAJM.
shih ēfarė sistemi ke... ndoshta nuk e njeh *.ipk... nėse mė parė e ke pėrdorur kėshtu dhe tani, nuk bėn... kjo po qė do tė ishte LAJM.
Kur nuk keni mundesi te instaloni oscamin,eshte e mundur te instaloni Ncam qe eshte po e njejta.
Une gjithmon me Ncam kam punuar dhe punon njesoj si oscam dhe icam.
http://www.mediafire.com/file/9t58bz.../ncam.mips.zip
Kam 8 vjet qe perdor kete vu plus se me open blackhole dhe ipk njef ky. Une isha mesuar i downloadoja nga satvenus dhe nga dreamsat panel, po u grrica kot se mu duk se ishte renduar pak dhe thashe po e flashoj edhe njehere. Pasi e flashova filluan problemet dhe spo instaloj dot Oscam. Cuditerisht me se fundi downloadova nga satvenus Ncam dhe Cccam dhe funksionojne
Nje keshille gjithnje mbas instalimit te nje imazhit,te keshilloj ti besh nje restart boxit.
Pastaj direkt ti besh azhornimin online decoderit.
Ty te mungojne librarire, prandaj te thashe qe te shkosh e te LEXOSH KETU.
Ket ke te detajur cdo veprim,plus librarite per ti instaluar.
Ose te futem une me anydesk. Ne 5 minuta ta instaloj.![]()
Liri riprovoje te futesh tani.
Duhet te funksionoje.
mamurrzako hyra me se fundi dhe e provova me w get command qe ke vene ti por sfunksionoi. dmth procedura vazhdoi ne rregull, shtypa 1 per aktivizim OSCAM dhe ne fund fare me del: No EMU script to this image now ... ask about this :(
Po bej upload edhe foton. Edhe nje pyetje kji procedure eshte per OSCAM ky 11.727 apo OSCAM icam? Une e dua per SKY DE, pra Icam
Provova edhe comanden per instalimin e OSCAM EMU por kjo me thote qe nuk mund te bej downgrade oscam. Duket sikur eshte i instaluar OSCAM me i fundit 11.727 kurse komanda per Oscam Emu duket sikur eshte 11.726
Ja me versionin oscam 11728
ezgif.com-apng-to-gif-converter.jpg
Oscami qe ke instaluar nuk eshte i kite, por i Muhamed
Futem ketu tjheshte per te lexu PM,nuk eshte se kam shume kohe.
Ndersa ne forumin tjeter jam me shpesh.