Nem kellene indítani egy magyar chat-et gyerekek....egy igazi magyar korrekt nem anyázós chat-et
Nem kellene indítani egy magyar chat-et gyerekek....egy igazi magyar korrekt nem anyázós chat-et
igen
Hagy szóljon
Hali Emberek !
Jó eső érzés, ha Magyar szót is talál a látogató, egy "Külhoni" Fórumon !
Üdvözletem, minden Műholdvadásznak !![]()
Hali-Hali-Papi-Mami
Nem tudja valaki,hogy itt hol lehet megnézni a Digi Tv-nek a kódját?Ha van ilyen?Kössz Szépen elöre is!Hali-Hali-Papi-Mami!!!
Helló!Örülök ,hogy rátok találtam.Most kezdem a műholdas témát.Remélem sokat tanulok tőletek,na persze nem az anyázást,mert az már megy.Opticum 4000c
beltérim van okosítva.A kulcsokat hozzá a http://forum.sg.hu/forum.php3?ujsag=nagyapo oldalról szedem.Most frissítette egy ismerősöm a szoftvert,de a jelerősség fele annyi lett és egy kicsit lomhább a beltéri működése.Amúgy minden megy rajta ami a thor műholdhoz tartozik.Az astrát viszont nem látja,nincs jel.Milyen szoftvert érdemes rátenni,honnan lehet letölteni hozzáés mi modon kell ezt feltenni a beltérire.Eggyáltalán milyen tipusú szoftvert kell keresnem.Tudtok segíteni?Előre is köszönöm.
Na itt se sűrűn jártok.Így évekbe telik mire egy kis tapasztalatot összeszedek a témával kapcsolatban.
Sziasztok, még új vagyok. Látom, hogy vannak mindenféle kulcsok és különféle hackelések, esetleg kis segítséget kérhetek?