aparatet e digitalb jane nga ato qe behen ne kine me 1 euro ose 50 cent amerkon per platleshin digitalb, sja vle me u marr me to, shyqyr qe skam blere ndonje here aparat te tille.
aparatet e digitalb jane nga ato qe behen ne kine me 1 euro ose 50 cent amerkon per platleshin digitalb, sja vle me u marr me to, shyqyr qe skam blere ndonje here aparat te tille.
edhe une jam plotesisht dakort me ju
sa per me jtag ku do tia gjejme ne bootloaderin atyre aparateve mu*i kur une nuk po i gjej dot as softwarein per ate toksorin.
lejini o shok digitalbin. blini i dreambox e flini rehat.
Dreambox eshte vertet i mire por pak i shtrenjte.Ju mund te gjeni me lire sic jane Darkbox SD ose Darkbox HD.Nuk do te zhgenjeheni nga keto produkte qe jane te shqiptareve por jo si te atyre te Digitalb.Bojkot Digitalbit eshte gjeja me e mire qe mund te bejme.
Une per vete mendoi bash duhet qe te kerkojme alternativa tjera,dhe te ju tregojme te tjereve qe ka mundesi edhe ndonje pajisje shtese,sepse do na kushtoi me lire.
Sikurse ate LNB 2-she ,qe keta te digjitalbit po thojne e vetmja kjo paisje mund t'i kap dy satelite ne te njejten kohe.Ndersa une kam LNB2 (Jo te digjitalbit)edhe shikoi astra & eutelsat ne te njejten kohe(bile pata marre ndihme ne kete forum se si me i kap keta dy satelita) .Pra nje fare forme keta te digitalbit po genjejne.
Edhe ne rastin HD une mendoi qe duhet te egzistoj ndonje pajisje shtese qe mund ti vendoset Resiverit satelitor dhe te shendroi sinjalin ne HD resiver satelitor.(Menyra me e lehte eshte qe nese ndokush nga antaret e ketij forumi jeton ne shtetet perendimore apo USA ,qe kur te ka kohe te shkoi ne ndonje dyqan dhe te pyes :A ka ndonj pajisje shtese qe te shendroi sinjalin ne HD ,tek resiverat satelitor jo HD.
Sa per INFORMACION ja disa info qe i kam marre nga linku i digitalbit (shiko ne fund te listes te programeve)
http://www.digitalb.al/guida/paketat.php?i=4
*Tė gjithė kėto kanale transmetohen nė formatin MPEG-4 dhe mund tė ndiqen vetėm nėpėrmjet dekoderit KAON i cili ofrohet nė treg vetėm nga DigitAlb. Pėr mė shumė klikoni kėtu.
sigurisht qe ka , por kushtojne gati sa dekoderi qe ka hedhur ne qarkullim digitalbi, me mir te leverdis me ble nje aparat HD.
per me shum hudh i sy ketu:www.earlybird.it
BOBI BLU: VANTAGE 7100S VANTAGE 221SCI VANTAGE121SCI MVISION FCIS700E+ PHILIPS DSX 7072 etj,etj.....
persa i perket nje aparati normal dixhital dvb ai mund te kape vetem trsmatime dixhitale ne formatin mpeg2, ndersa nje aparat dixhital HD kap mpeg2 +mpeg4+HD (qe te kesh HD eshte e domosdoshme te kesh mpeg4 por nuk eshte e thene qe po pate mpeg4 trasmetimi eshte HD) dhe faktikisht digitalb-i ka vetem dy kamale HD (HD1 dhe HD2) dhe 11 kanale mpeg4 keto 13 kanale nuk mund te shikohen me nje marres digital te thjeshte duhet patjeter nje HD (dhe ehte e pa mundur te behet ajo qe kerkon ti) Kjo pune eshte njesoj si ne kohen kur ndryshuam apartin marres analog sat me keto te sotmit dvb
pershendetje a mund te jete zgjidhje me kete modul si mendoni:
CONAX CAM mpeg4 latest version np4 for DigitAlb CardItem Site: United Kingdom![]()
Item Number: 310028423210
Currency: GBP
View larger picture
Price: £ 44.95
Time Left: 22 days 8 hours End time: 31-05-2008 02:55:47 PM PDT Shipping costs: £ 4.00 Other shipping services available
Ships to: Worldwide Item location: Basingstoke, Hampshire, United Kingdom Quantity: 44 available History: Purchases You can also: Bookmark this page View original listing
marre nga linku:
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=310028423210