po kerkoj nje server dhe me pagese per sk*it kush mund te me ndihmoj dhe ne pm
po kerkoj nje server dhe me pagese per sk*it kush mund te me ndihmoj dhe ne pm
ku dallohet origjinali nga fallco nga ana e jashtme?
mi poston dot te gjitha keto anest?
pershendetje
shikoni ne www.dream-multimedia-tv.de/dm500 copy eng.php dhe do ta shiheni ndryshimin dhe problemet funksionale ,ndoshta seshte fer me ju dhane linkun drejte po masi po interesoheni tung![]()
origjinali ka dy cop olograma nje tek kutia nje tjeter tek dekoderi mbrapa. dhe plus nje numer seri ku mund te verifikohet tek siti i dreamboxit nese ai dekoder eshte origjinal apo fallco.
duhet te shikoni dekoderin psh: nese thot made in germany duhet ta verifikoni tek siti gjerman i dreamboxit. nuk e di pse eshte kshu por e kam lexuar dhe jam i sigurte sepse nje dyqan qe i shiste i keshillonte klientet mos ta harronin sepse duket vogelsi por eshte e rendesishme te dish e ke apo jo origjinal sepse ne pamje te pare duken njesoj.
jane disa shenja qe shihen nga jashte ne ndyshim si psh; hologrami.ngjyra e aparatit dhe versioni po te hapet mbrenda,po shoki qe te dm origjinal ne mes te dy antenave te tunerit (hyrje e dalje) duhet te jet nje( schrauben) shraf si ma shpejte tung
![]()
Pershendetje
Kam nje dreambox 600 dhe ka 3 dit qe me eshte bllokuar ka dale ne ekran logo e dreambx dhe nuk merr as jep as per tu fikur. A ka ndonjeri ndonje ide se cfare te bej??
Zezuar Vitin 2009
kush mund te me ndihmoj me nje aparat
DRIMBOX DM 500S se spo mundem te hap dot kanalet
i kam futur imazhe gemini pastaj cfg dhe
pres te me ndimoni
Urime vitin e ri te gjithe antarve! Thash tja fillojm nje tem te re.. Cfar image i perdorni ne dreamboxat e juve. Une e perdori image gemini 4,6 ne dreambox 600 s, po nuk jom i knaqur. Nje expert me ka propozu me provu nemesis 4,4 ose nabilo sat darkstar. Cfar image perdorni ju edhe cilat i preferoni?
I
sh kon mire me mbledh ekspertizen ton shqipe edhe me bo nje webfaqe shqip per dreamboxa ose sat box me linux edhe me bo tutorials e me shpernda dijenin se pe shoh qe interesi eshte i madh
/Bye Killereye