studiounivers, ku ndodhesh ne shqiperi? vertet mund te arrihet sinjali me 1.20cm ne shqiperi? se me duket e pa besueshme duke pare harten e mbulimit
T1 http://www.lyngsat-maps.com/maps/thor5_t1.html
shqiperia eshte jashte.
megjithate une me 90cm e kam provuar qe shoh digin dhe nje pjese te canal digital.
digi tv del mire gjithashtu edhe nje pjese e nordikeve, por keto te canal+ dojne parabol 120cm,per kete te siguroj,thjeshte gjej nje teknik te mire ,dhe kaq.
i dashur bill23, une ju drejtova studiounivers se ku ndodhet pasi me habiti kur tha i shikon te tere paketen, se mendoja qe studiounivers mund te ishte ne shqiperi, qe nuk e di se nga eshte ne fakt. Une me 90cm satelit nuk e shikoj te tere paketen ne tirane. Por nqs studiounivers thote qe eshte ok me 1.20cm ne shqiperi atehere sngelet gje tjeter kush ka interes te shikoje per parabole te tille, une ne fakt e kam nje biles edhe me te madhe, por nuk mund ta leviz nga europa hb astra ew2. ME 90CM nuk do shikosh me shume se 20kanale nordike dhe nga keto vetem 3 jane sport, 2 eurosport dhe 1 sporttv2.
i zgjuar une? heeh! ka plot te zgjuar ketu ne forum une jam nje fllucke ne oqean :), bill23, shiko per ndonje parabole, nqs nuk gjen kendej greqine afer e ke :)
e kape cke me te, kam lane lesht me parabol 90cm, tani me 120cm satelitat jane me afer(bej shaka) po parabola 120cm kap qe nga turksat 40*E e deri tek hispasat 30*W me motor,sigurishte qe nilsat 7*W dhe thor 0.1*W i kap pa problem+signal fantastik
billi hap ndonje poste te re ,sepse kjo eshte per abracadabra,duke shkruar per probleme te tjera kujtojne se qa jane gjithe keto te reja per abracadabra, JU LUTEM HAPNI NJE POSTE TE RE