ju falimennderit per gjithcka,ju pershendes te gjitheve
ju falimennderit per gjithcka,ju pershendes te gjitheve
pershendes te gjith atehere Qbox HD kushton nga 470e deri ne 500€ , kurse Dream 8000 kushton nga 980€ e deri 1100€,
kurse saij perket se cili resirver eshte me i mir natyrisht qe DREAMBOX-i te Qbox-i me pelqen se mund ta porositesh ne shum ngjyra apo SKINE te ndryshme ama DREAMBOX-i e ka qendrimin e vet serioz dhe eshte njeheresh
sapo erdhi decoderi i ri qbox.doja te pyesja dike qe e ka si kapet sateliti?futem tek eutelsat w2 dhe snr agc e ber levizin vazhdushem.megjithate duhet te ishin 0 se un nuk e kam tek eutelsat parabolen por tek hotbird.doja te dija dicka me shume para se te shkoja lart per te leviz parabolen.sa duhet te jet sinjali per te pare normal digitalbin?
ps:ku duhet te shkoj per te pare sinjalin ndersa leviz parabolen?
Uploaderi i fundit per qbox one
pershendetje un e kam Qbox po sdi si ta spjegoj nese do qe emailin [email protected] ndoshta mund te ndihmoj.
djema, jeni qe te gjithe fantastike dhe me behet zemra mal kur ne SatSupreme shikoj Albanian.
tash nje pyetje kam une.
Ktu ne qytetin tim eshte nje trim qe shet ca aparate Echolink.
Do te doja, si mendoni ia vlen barra qirane ta blija nji?
Kam frike se pas nje muaji apo dy me thote lamtumire si i ndieri Starsat.
Po sikur te blija ndonje modul Diabolo, a ja vlen serish.
Une e di qe ju jeni njisha qe te gjithe e do me jepni nje pergjigje te sakte.
Ju pershendes. Pres me padurim pergjigjen tuj!!
qbox one 199€
ose qbox HD 450€
per sot, dhe per neser, se cardsharing e ke ne xhep po skadun firmwaret.
po qe se ke starsat dhe ke vend per slot cam common interface atere mund te harxhosh me pak €€€ duke marre diablo cam W-FI 109€ me trasport mrena, dhe ajo bon pune si me firmware digitalbin etj etj por dhe cardsharing.
kaq di un te tjerat i din xhepi jot.
se harrova me e thene, echolinkun harroje....
o fiko, ti qenke mjeshter i madh. Dmth ti thue qe une te ble nje diabolo.
S'me duket keq. Por cfare kanale hap ai? S'e ke bezdi te me shkrush prape.Falemnderit per pergjigjen tende