une per vete perdore enigma-2 dhe jam i kenaqur
Do te hapesh kanale e kuptojme por ne cfar sistemi nuk po kuptojme...ne emu??apo ne cs??
Une perdor sifteam 1.9.3 dhe nabilo dark..te dyja te mira...
Une i perdori keto image:
Dm500s = Nabilo v0.61
Dm600 = Nabilo v0.8
DM7020 = Nabilo darkstar2
Dbox2 = pb_v6.0
tung
gonxhe ZERUAR edhe ty vitin e ri po paq qejf te ndreqish 500s trego mire per cfg se nuk kuptojme,,po duhesh te kesh nje program qe punon mire me 500 quhet DCC v 2.95 duhesh te instalosh ne PC e mbrapa te ndihmojm,,,non problem Keloni mire te gjithe dhe GEZUAR Vitin e ri
pershendetje
edhe une kam bler nje dm 500s i kam instaluar nje softcam
vetem digitv ne thor po mund te shiqoi te cilat kanale ikam shiquar edhe me par me receiverin starsat .
Te njejtin problem e kam pasur edhe une me DM 500,...
Provo te lidhesh permes telnet-it. Nese mundesh te kyqesh, bene killall Enigma, dhe startoje (./enigma), e shihe cfare "gabimi" do te nxjer.
P.S: Tek une ishin "koruptu" lista e kanaleve (buketat), zgjedhje ishte qe ti vendos edhe edhe njehere te gjitha kanalet.
Pershendetje per te gjithe,
Nuk kam asnje kart lokale, mirpo kam disa kartela te mira ne hop1/2 me mundesi per reshare.
Nese jeni te interesum, me dergoni Mesazh private me Clinjen tuaj, ose me MSN adresen tuaj, e kontaktojm,...
Me te mira,...
P.S: Jam i ri kendej, andaj nese thyej ndonje "rregull" me falni.
Te nderuar, po e shoh se po permendet dremabox clone dhe origjinal por nuk po e gjej dot ne forum dallimin mes DM clone dhe DM origjinal.
Edhe une kam nje Dreambox 500s por nuk e di se cfare eshte dhe nuk po guxoj me vendos ndonje "imag" ne te, ju lutem nese ka mundesi ndonje sqarim dallimi me foto ne mes DM clone dhe origjinal.