foarte inteleapta intrebarea. raspuns: niciuna.
Probabil ca are legatura cu titlul postului (Noutati din domeniu). Si a propos de noutati din domeniu, ce se stie despre DONGLE si daca exista ceva link-uri ( nu in araba) care sa ne ajute la un upgrade sw ? Eu am asa ceva dar a cam...expirat si recunosc ca reprezinta o sursa interesanta de sharing pe care nu o pot reinnoi din lipsa de programe adecvate ( pe scurt compul nu vede device-ul si nu am sw de introdus upgrade ).
War does not determine who is right, it determines who is left!
Buna,
se zvoneste ca Prem...e ar fi spart.
E ceva de capul lui zvonul-in multe borduri se agita lumea cu N3.
sa nu fie ceva pacaleala ca se apropie 1.04.09
Chiar nu stie nimeni nimic despre dongle.Haideti ca nu suntem pe rcs-rds...
War does not determine who is right, it determines who is left!![]()
Incepind de ieri Pro TV INTERNATIONAL revine dupa o perioada foarte lunga inapoi pe HOTBIRD.
Canalul este FREE nu este criptat
frequenza de receptie
11013 H - 27500 3/4
Probleme ?
Audio non sincronizat
iar video frea multe pierderi freez-uri
din 1 iunie va fi in pachetul de SKY ITALIA si codificat in NDS
adi(adolf hauer)
care dongle ?
Noutatzi N3(sint).Am facut un post pe rdi(unde am alt nick,de fapt am mai multe,pe mai multe Forumuri) sau chiar boua dar redau aici pe scurt shi daca o fi nevoie,detailat,sau cu trimitere la postingul respectiv,daca e voie.Oricum nu Acum.
Deci: se fact teste ptr N3 dar nu e vorba decat de un(sau mai multe,de obicei inca unul)provider ID.N3 nu ese altceva decat N2 fara "Bugs".Cel putzin cele care au fost depistate.
Ce este mai nasol in materie de noutatzi este ca se pregateshte o platforma: anti cloning,anti share care pe deasuprea mai are shi un CryptoFirewall.
Asta,cea de-a doua este cea mai nasoala noutate.
Numai Bine tuturor
Doozer2008
A aparut chiar aici noi file pentru S*y Italia si De
Hustler card http://www.satsupreme.com/ulc.php?cat=2
TRANSILVANIA LIVE
TRANSILVANIA LOOK
THOR 1W 12456 vertical SR 28000 7/8
Transmisia celor doua posturi este in MPEG4![]()