Po funksionon edhe me aparatet qe kane marre version 1.36 apo 1.37
Po funksionon edhe me aparatet qe kane marre version 1.36 apo 1.37
Deri tek pika 9, nuk kam probleme, po, kur fus aparatin ne prize, nuk fillon as edhe nje gje. Cfar mundet qe te jete?
Ne teori mire e ke, po kavo eshte i bere ne fabrike, dhe nuk mundet qe te modifikohet ne qofte se eshte gabim (qe per mendimin tim eshte e pamundur)! Prandaj mendoj qe kavo nuk ka problem.
Deri tek pika 9, nuk kam probleme, po, kur fus aparatin ne prize, nuk fillon as edhe nje gje. Cfar mundet qe te jete?
O shoku nuk ka mundesi te mos punoj vetem ty se te gjith e kemi realizuar ne kete menyre dhe ka fonksionuar. Dhe mua ne fillim me ka nxerre probleme por me vone eshte stabilizuar dhe ka fonksionuar pa problem, keshtuqe dhe ti provoje disa here dhe te jeshe i sigurte se do te te jape rezultat. Ndjek me perpikmeri udhezimet e mesiperme dhe kushtoji vemendje portave seriale, ndersa fishet jane ne rregull perderisa ja te prodhuara nga fabrika si fishe null-modem te kruqezuara, ti sa per kureshtje personale kontrolloje fishen nqs i ka pinet e lidhura 2-3x3-2x5-5 nqs eshte keshtu eshte totalisht ne rregull dhe nuk ke cfare te modifikosh. Tash ja kalosh sa ma mire, dhe suksese ne punen tende.
O shoku nuk ka mundesi te mos punoj vetem ty se te gjith e kemi realizuar ne kete menyre dhe ka fonksionuar. Dhe mua ne fillim me ka nxerre probleme por me vone eshte stabilizuar dhe ka fonksionuar pa problem, keshtuqe dhe ti provoje disa here dhe te jeshe i sigurte se do te te jape rezultat. Ndjek me perpikmeri udhezimet e mesiperme dhe kushtoji vemendje portave seriale, ndersa fishet jane ne rregull perderisa ja te prodhuara nga fabrika si fishe null-modem te kruqezuara, ti sa per kureshtje personale kontrolloje fishen nqs i ka pinet e lidhura 2-3x3-2x5-5 nqs eshte keshtu eshte totalisht ne rregull dhe nuk ke cfare te modifikosh. Tash ja kalosh sa ma mire, dhe suksese ne punen tende.
Faleminderit qe po me jepni kurajo,se une per vete do isha dorezuar me kohe.
E provova edhe fishen sa per merak,cdo gje ne rregull.Si perfundim,me thoshte "download completed" dhe pastaj asgje. As dritare s'mu hapte,asgje.
Kurse si port seriale,decoderi ka vetem 1,keshtu nuk eshte se kam shume zgjedhje,pervecse COM1,apo e kam gabim?
Po decoderin,pasi e ve ne priz duhet ta ndezesh,apo edhe ne "stand-by" eshte e njejta gje?
Instalon ODSLoader v1 ne computer.
Shkon tek openfile ne loader e klikon main.pgm dhe fillon te dergoj sw
mbasi ta ket perfunduar kete prap shkoni tek open file dhe e klikon bestsoft.pgm fillon te dergohet softi ne aparatin tuaj mbasi te kete maruar mundeni me e perdorur manualisht,besoj se eshte shum e thjeshe dhe se e ke kuptuar.KLM
Nuk ke nevoj ta ndezesh lere ashtu ne stand-by sepse edhe pa te duash ta ndezesh nuk ndizet.
Nuk ka mundesi qe te mos hapet dritarja e te te thot download completed, por ti kontrolloje dhe provoje perseri se nuk eshte e mundur te mos funksionoj, nuk ka rendesi nese ke marre update nga sateliti apo jo.
Tung dhe ja kalosh sa ma mire!!!![]()