Keshtu e ka kjo pune,dikush i ka shikuar dikush i shikon tani e dikush do i shikoj serisht mvaresisht prej pajisjeve qe posedojm.
Me rendesi eshte qe nuk eshte asgje serioze por vetem ndrrim kodi prandaj nuk duhet te brengosemi.
tung
Keshtu e ka kjo pune,dikush i ka shikuar dikush i shikon tani e dikush do i shikoj serisht mvaresisht prej pajisjeve qe posedojm.
Me rendesi eshte qe nuk eshte asgje serioze por vetem ndrrim kodi prandaj nuk duhet te brengosemi.
tung
edhe ti lejme menjane keto kunja cuna se ska lezet vetem ne sillemi ne kete menyre "kunja me njeri tjetrin", kam vene re ne postime ne temat e gjuheve te ndryshme te paktem aty ku marr vesh italisht dhe anglisht, ne jemi shume acaruesa ne krahasim me te tjeret, nuk dua ti fus me nje kallup te gjithe, por nuk dua dhe ti zej me emra, ketu perfshije dhe veten. gjithsecili te kontribuoje sadopak me menyren e tije ose saje qe te ndihemi sa me mire.
per tu fut ne teme,
ok edhe une po e ndjej mungesen sidomos te sportit, digitalb e kam fjalen, mirpo pata nje abonim 6mujor te paketes baze pa sport "te rregullt" dhe tani po shof me te, por jam ne pritje te ndonje lajmi te mire se na intereson sporti, dhe flmn qe na veni ne djeni. flmn edhe nje here per punen qe jeni duke bere, qofte duke na mbajtur edhe me fjale te mira, duhen nga i here ;)
:) ke te drejte nuk marr vesh,prandaj jam ktu.por mundohem te kuptoj realitetin.po te kesh lexuar me pare postet e mia do kuptosh dicka sesa di une,por nejse,EDHE UNE KAM ABRACADABRA,dhe uroj qe te zgjas sa me shume.une tani skam kohe te merrem me sw kartash e receiverash,hyj ktu per hobi e te ndihmoj ndonjerin.
kalofsh mire e pres ndonje info nga ty
megjithse i ri ne ket forum, mjaft me bryla me njoni tjetrin,jemi per tu argetu me ket pune....
po pritet te kaloje ne sistem cas7 digitalb,ntv+ dhe canaldigital 0.8 west,sic lexova neper forume te tjera ka per te qene erresire per kto paketa per me pak se 2 jave,prandaj te shikojme cdo te behet.sic e dine te gjithe cas7 e conax nuk eshte e thyer,por te shpresojm ne te rejat
Pervec Digitalbit sot u mbyll edhe ART ne Nilesat.Softi i ri po vonon per update te Abra...