Pershendetje
Jam adriatiku nga kosova kam dm500s ccam per momentin nuk jam askund i kyqun,nese kishit mujt ju te cilet keni servera ccam te ma dergoni nje cline me kishit ndihmuar shum flm per ndihm.
Pershendetje
Jam adriatiku nga kosova kam dm500s ccam per momentin nuk jam askund i kyqun,nese kishit mujt ju te cilet keni servera ccam te ma dergoni nje cline me kishit ndihmuar shum flm per ndihm.
a ka krijuar ndonjeri nga ju ndonje server cccam me pagese dhe qe te permbaje dga dhe tr*ng tv, sepse me sa shohe askund nuk gjen dot falas. nese po me lajmeroni edhe per pagesen. Faleminderit.
Dua dhe un noj c-line,cfaredo qe te jete mjafton te jete ne 13e,16e,19e
![]()
Shum jam i interesuar ta dij cmimin per nje vit por qe te jene keto buqeta ne server:DGA komplet, Tring, D+ komplet, Sky Italia komplet dhe Sky UK komplet.
[QUOTE=fiku75;353206]dga psh se ke komplet per arsye se kanale mpeg4 dhe kanalet HD nuk punojne me dekoderat e tjere, vetem ne qoftese e ke blere dekoderin e dga kaon HD atehere mund te shikosh dga komplet.[/QUNe rregull de, pa HD deh pa mpeg4, sa kushtoj keto buqeta qe i kam cekur me larte.