Nuk mjafton me ja ba check por pasi ja ben check djathtas hapet nje opcion per vendosjen e kodit dhe aty duhet me ja dhan edhe kodin dhe me konfirmu dhe pastaj save dhe ish duft me memoru nese e ke imazhin ne rregull,pastaj duhesh me i mbyll kanalet.
tung
Une perdori imazhin Nabilo dhe nuk kam kurrfar problemi per ta aktivizuar parental lock ne ate menyr si e postova me lart.
Kur e fut kodin a po te shkruan aty qe eshte korrekt,dmth e shkruan kodin origjina 0000 pastaj te lajmron se "kodi eshte korrekt" fut kodin e ri tani ti provo me fut ndonje kod tjeter si te ri ndoshta do kesh sukses.
tung
A e ka instalu kush VLC ne DM500 per me shiku .avi divx files????
A mundet najkush me me ndihmu me bo konfigurimin edhe me instalu gbox ne DM 500s clone.Internetin e kom me PTK (modemin me 4 porta dmth nuk me vyn router).
Miredita te gjitheve.Sot kam blere nje aparat dreambox DM500-S.A mund te me kthej ndonjeri pergjigje,cfare firmware ose software ti hedh ne fillim dhe ndonje link per ti marre.Ju lutem,po ishte ne durres edhe mund te na ndihmoje me shume,se jam i ri ne kete forum
image/firmware te keshilloj sifteam 1.9.3D
lexo mire guidat perpara se te jesh i sigurte per te futur duart se mund te bsh ndonje dem.