po ti kisha te dy varjantet nga sr7100usb ne 6300usb dhe 6300usb ne 7100usb do ti provoja nje here
faliminderit per te gjitha sygjerimet
po ti kisha te dy varjantet nga sr7100usb ne 6300usb dhe 6300usb ne 7100usb do ti provoja nje here
faliminderit per te gjitha sygjerimet
Kerkoj ndihme per ket aparat :
kam ket aparat qe po e tregoj edhe ne foto dhe fillimisht para se ti fusja soft aparati ishte ne rregull.
I futa soft te SR X3200-3500 per me i hudh celsat e thorit dhe e morri , por ne momentin qe mbaronte procedura dhe hapej aparati, ekrani dhe menuja leviznin pareshtur...Duke u bazu dhe ke foto qe kam postu cfare softi mund ti hudh ktij aparati i cili ska asnje te dhene se cfare modeli mund te jete..softi qe kishte ne fillim ishte soft starsati...flm.
nga fotoja eshte pak e veshtire per ta identifikuar por nqs ti arrin ti hedhesh perseri softin qe kishte me perpara se te beje kete operacion, atehere mund ti shohesh te dhenat teknike, dhe ne baze te atyre mund te gjejme klone te atij dekoderi. saper figuren lart poshte kjo tregon se srx3200-3500 nuk jane kompatibel me kete model dhe ndaj te jep probleme.une deri ketu munda te te ndihmoj, uroj te kete anetare te tjere qe njohin kete dekoder.
se di ca softi kishte aparati para se ti hudhja softin e Sr..e vetmja gje qe mbaj mend eshte qe sa hapej aparati kishte si foto nje sfond blu me nje satelit dhe lexonte explorer.
ome..ska njeri qe e njef ket aparat ?
spo mundet dot njei te me ndimoje per kthimin nga starsat 7100usb ne starsat6300usb