Originally Posted by
msan
Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο!!!
Τον τελευταίο καιρό άρχισα να καταπιάνομαι με το πιο πάνω θέμα..
Μεχρι πρότινος στο σπίτι μου ( Μεζονέτα ) είχα για τις ανάγκες ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ) του sharing μιας νόμιμης κάρτας εγκαταστήσει 5 δέκτες ΥΑΜΑTU, η οποία είχε τοποθετηθεί στον ένα από τους 5 ( server ), στους άλλους 4 ( clients ) ασύρματα, με μικρους πομποδέκτες ( ορισμένοι από εσάς σίγουρα τους ξέρετε ).
Η απόδοση ομως του όλου συστήματος δεν ήταν η αναμενόμενη στους 2 clients που ήταν στον άλλο όροφο από αυτόν που είχε εγκατασταθεί ο server, με αποτέλεσμα να ΄΄ ψαχτώ '' για άλλες λύσεις... ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΕ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ σ΄αυτό για ανάγκες ΙΝΤΕΡΝΕΤ ..
Ετσι την θέση αυτών πήραν ισόποσοι DREAMBOX, ενας 7000 ( τον είχα απο παλιά, σχεδόν αναξιποίητο.. ) και 4 500 ( μαιμου ).
Αρχισα λοιπόν να διαβάζω για τι άλλο από το cccam και πως αυτό σετάρεται.
Βρήκα και ΄΄γραμμή΄΄ από φιλο που μου είπε να εγκαταστήσω το σχετικό αρχείο του config σε όλους τους δέκτες, αλλα τα προβλήματα του παγώματος της εικόνας ήταν πολλά.... ( ακόμα και σε έναν δέκτη.. )
Προσανατολίσθηκα να δουλέψω την original κάρτα μου αποκλειστικά σε οικιακή χρήση ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ.... και να σταματήσψ τα πειράματα..
Αν και την original την είδε κανονικά ο 7000 ( που θα δουλέψει ως server ) μετά από κάποια ταλαιπωρία στο config , το αντίστοιχο αποτέλεσμα δεν το είχα στον ενα μεχρι στιγμής 500 που προσπάθησα να σετάρω και το δικό του config και συγκεκριμενα ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7000 ΩΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΘΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...
Τελικά δεν προκειται να δω αξιοπρεπή εικόνα νέσα στο σπίτι μου?
Και για την ουσια του πράγματος σας γνωρίζω ότι έχω σβήσει ολες τις γραμμές μέσα στα 2 config, κρατώντας ΜΟΝΟ την
F: user pass 3 0 1 {0:0:3} {} {} για τον 7000 και
C: hostname 12000 user pass no
( Exω ανοίξει για όλες τις static διευθύνσεις των 5 δεκτών την πορτα 12000 στον router μου και εχω δημιουργήσει και hostname στο Dyn DNS )
τι δεν πάει καλά βρε παιδια?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας...
Μανώλης
ΣΑΜΟΣ