exai error o desmos .nai to 5.5.009 den den den mono cypros alla kati mou lei oti tha anixoun . etsi thelo na pistevo
xaniara ...ouboudou ...i...koumpoudou foras?.....linouxa se kobo oraio to ventouza![]()
Εχω αυτον......
ht@p://[email protected]/online-sho...ge=flypage.tpl&product_id=84&category_id=36&vmcchk= 1
Οταν βαζω οποιαδηποτε καρτα g@@a μου βγαζει μηνυμα "Νο atr"
Τι κανω λαθος?
Εχω συνδεσει και το usb και την com.
Το διακοπτακι που εχει επανω που πρεπει να παει?
Δεν βλεπω να ναβει και το λαμπακι καθολου.
Τι γινεται?
Το δοκιμασα σε 2 υπολογιστες και αλλαξα και καλωδιο αλλα τιποτα...
Στο g@mm@loader σιρούρεψε ότι έχεις επιλέξει τη σωστή θύρα COM και τίκαρε την επιλογή 6Μhz. To διακοπτάκι δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια θέση πρέπει να είναι... στο δικό μου τα 6Μhz είναι στο Υ1 ενώ σε ένα άλλο παιδί από εδώ τα 6Μhz ήταν στο Υ2. Δοκίμασε και στις δύο θέσεις.
Επίσης, το λαμπάκι στο δικό μου ανάβει μόνο κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού.
Sorry, ρώτησα γιατι τα PC έχουν συνήθως δύο σειριακές θύρες, γι αυτό και με το g@mm@loader μπορείς να διαλέξεις το COM1 ή COM3. Anyway, αφού τσέκαρες τα 6Mhz, δοκίμασες το διακόπτη και στις δύο θέσεις και πάλι σου βγάζει το λάθος;
Κάπου σα να διάβασα εσώ μέσα ότι με το EMK 3.1 κάποιος είχε διαβάσει το ATR σε κάποιες περιπτώσεις που το g@mm@loader δεν μπορούσε, ίσως δοκιμάσεις και αυτό...? Αν κάνεις search για no ATR σίγουρα θα βρείς το thread.
i sosti diadikasia einai, exoume perasmeno net frame, sindeoume k me to usb kai me to com ton programmer, vlepoume apo tin diaxeirisi suskeuon se pio com to vlepei, vazoume tin karta mexri mesa k me ti sosti meria tou chip ( se allous programmer pros ta pano, se allous pros ta kato),anoigoume to loader k kanoume tik sta 6 mhz mono efoson i suskeui mporei na grapsei se 6, epilegoume ti sosti com (tin vrikame sti diaxeirisi suskeuon px com 1. com2, com...4... ) patame load file, dialegoume to fileto, programm k logika telos...