ok thanks!!!!!!![]()
ok thanks!!!!!!![]()
Τι σχεδιο ειναι αυτο ?
Μηπως δουλευει και σε dm7000.
κατ' αρχη ενα χαιρετισμο στο φορουμ μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ
ομοιπαθης και εγω με καμενη καρτα και με το ιδιο μοντελλο φοινικα που αναφερουν οι προηγουμενοι..
Δεν θα μπω στον κοπο να σχολιασω το αν η καρτα παιζει σε dream η οχι.
Λοιπον η καρτα καηκε μεσα στο φοινικακι οταν διαβαζοταν απο το dream και οχι στην πρωτη αλλα μετα απο 2/3 μερες λειτουργια.
Δηλαδη φορτωσε κανονικα στα 6mhz και διαβαζοταν για 3/4 μερες αψογα στα 3,75 μεχρι που καηκε.
Mολις μου εφτασε η επομενη που παραγγειλα και ειπα να τη δω λιγο καλυτερα πριν την αφησω μονιμα μεσα στο φοινικακι να τη διαβαζει. Λοιπον στο 1 λεπτο το πισω μερος απο το τσιπακι (πλαστικο) ειχε ηδη αρχισει να λιωνει.
Σημειωτεον και πριν (οταν μου πρωτοκαηκε η πρωτη ασπρη) και τωρα η ταση του μετασχηματιστη ηταν παντα στα 4,5 volt (δεν εχω κανει δικη μου μετρηση αλλα ο μετασχηματιστης ειναι καινουργιος -ΜW η μαρκα στα 1000mA- και ρυθμιζομενος σε διαφορες τασεις και εγω τον τοποθετησα στα 4,5).
Βλεποντας λοιπον μετα απο ηδη 1 min το πλαστικο να εχει αρχισει να λειωνει απο τη ζεστη, γυρισα τον μετασχηματιστη στα 3.0 και μετα στο 1,5 volt.
Προς εκπληξη μου η καρτα συνεχιζε να διαβαζεται μια χαρα (δεν περιμενα να δουλευει σε τοσο χαμηλη ταση το φοινικακι) ενω τωρα που τον αφησα στο 1,5 volt η καρτα ειναι με σταθερη θερμοκρασια και δεν δειχνει να θερμενεται οπως στα 4,5 volt.
Εχεται καμμια ιδεα για την αιτια του προβληματος;;;θα υπαρξει προβλημα στην καρτα αν την αφησω να διαβαζεται στο 1,5 volt;
vre xristiane tou theou petakse afto to trofodotiko sta skoypidia ke pare ena statheropihmeno sta 5volt mono
esy rithmizis 4.5-5-1.5 alla aftoy toy tipoy vgazoyne oti goystaroyne
tsampa ekapses tin karta soy
thanks!![]()
Paidia epeidi to pithanotero einai na paizei lalakia me pollous metasximatistes,pisteuo kalitera na vroume kapoion metatropea usb pou na dinei 5v.
Ego epsaksa sto e-bay kai vrika auto
http://cgi.ebay.com.au/110-220v-AC-t...3286.m63.l1177
Opos leei vevaia prepei na tou peis oti thes to eu adaptor gia na sou steilei to sosto.