cloneboy kalitera min pareis tpt apo auto to magazi...
cloneboy kalitera min pareis tpt apo auto to magazi...
Giati na min agorasi tipota apo auto to magazi ?
Den stelni oti paragilis ?
κάποιος please?
Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθηση.Εχω τον AZBOX PREMIUM HD και στο cart reader το ενσωματομενω ενω διαβαζει την GAMMA CART δεν την ανοιγη , με cam irtedo την ανοιγη αλλα με αρκετα κοληματα.Ευχαριστω
se opoiondipote apokodikopoiiti me linux to card reader einai anenergo kai to energopoieis me neo image, pantos me cam irdeto logika den prepei na exeis provlima ara mipos prepei na dokimaseis kanena neotero update?
Δηλαδη το card reader πως το ενεργοποιης?εχω βαλη το τελευταιο image αλλα τιποτα..ολα μαυρα μονο με μπλε cam irdeto ανοιγη αλλα με πολα κοληματα.τα κλειδια σ αυτον το δεκτη που τα βαζουμε?
Den ksero an voithisei alla koitakse kai edo(azbox site).
***.azboxworld.com/
***.azboxworld.com/index.php?page=Thread&threadID=4819
Pedes kai go tin patisa. Pira kai go mia G@mm@ Plus kai distihos den mporeis na tis peraseis .gam arxeia mono .bin kai pezei mono MCSA. Poli periergo afto mias kai i karta dimiourgithike meta tin apli G@mm@. Kai to pio periergo akoma i apli G@mm@ mporei na peksei kai MCSA.
Afto pou thelo na rotiso ego einai an iparxei kapios tropos na metatrapei i G@mm@ plus se G@mm@. I an den ginete an mporoun na xrisimopoiithoun .bin files apo alles kartes pou na exoun tin dinatotita na kseklidonoun N@v@. An gnorizei kati kapoios apo tous SAT Gurus as mas dosei ta fota tou.
Na sou doso mia simwouli ke auto ta leei ola,poulatin gia gamma plus mpas ke tin pari kanenas gia ta eksotika kanalia pou mono pezi,gia mas eine axristi ,ke eidika gia na katharizis ta tzamia eine pros to paron poli krima
auto simeni oti den mporis na kanis tipota gia auta pou rotises![]()