dhe sa mund te kushtoje nje microbox mkund te me thote ndonjeri prej jush dhe funksionon mire qe me mund ta blem ???
dhe sa mund te kushtoje nje microbox mkund te me thote ndonjeri prej jush dhe funksionon mire qe me mund ta blem ???
po shitet ne tirane
MINIBOX eshte nje aparat FTA,por pasi ai lidhet me aparatet me ALI CHIP ai sherben vetem per tu lidhur me serverin SATELITORE(kt server permbane paketa interesante si NOVA/(DIGITALB/TRING jane me probleme)SHOWTIME/ART/JSCsport+tek hotbird/CANAL+fr/si dhe paketat ADULT MCT SEXWIEW FREE-X 1 2 /dhe disa te tjera,dhe qe flitete qe do shtohen ne te ardhmen(te shpresojme per mire)
pra tek menu e aparatit te eshte shtuar opsioni TWINPROTOCOL+lidhe aparatin me kete aparat[minibox FTA]dhe te duhet qe aparati MINIBOX te jete i lidhur me nje parabol 90cm ose 110cm ta fiksosh tek satelilti hotbird ose eutelsat w4 sepse ketu do gjeshe signalin e serverit satelitore,pra do kapesh sinjalin me ane te nje parabole qe do e drejtosh tek HOTBIRDose EUTESAT W4 dhe do perfitosh ato paketa qe te ofron ky server
besoj qe u spjegova mire,dhe saket
po nuk me the se sa mund te jete cmimi qe te leverdisesh ta maresh apo me mare kot si mendon
para disa muajsh qe une kam pyetur
i kane shitur me 70mije lek te vjetra
se si do shkojne punet,une nuk e di
asaj kohe serveri ka qene me probleme,i bjen qe edhe vete tregtare nuk dinin se cfare te benin me cmimin
tani une nuk e di si i kane punet tregtaret,por mundeni te pyesni ju ne tirane
une thjeshte mundohem te qartesoj gjerat,dhe te ndimoj te tjret ne disa probleme qe hasin disa nga te apasinuarit e SATELITAVE
une ndimoj me aq sa di ne aparatet ECHOLINK STARSAT dhe disa aparateve te tjere
FALEMINDERIT qe keni respekt mer mua
Microbox updatimi i 5.6.2009
Softi i ri dt 15.06.2009
PO/siq u prit doli sot
serveri punon vetem duke e drejtuar tek HOTBIRD
NILESAT Ok
HOTBIRD OK
ARABSAT NOT OK.
vertet pune e mire nga microbox, te shpresojme te vazhdoje se me gjate dhe te kete dhe paketa te tjera.