Originally Posted by
Fhillip_Morris
επομενο ηταν φιλε μου και θα παρθουν ακομα ποιο δραστικα μετρα γιατι εχει παρα γινη το πραμα. και η κουτση μαρια σερβερ εχει φτιαξει. με μια καρτουλα οριτζιναλ η μη, μπαινουν μεσα στα φορουμ που ειναι για cs και ανταλασουν γραμες φτιαχνοντας ετσι σερβερ. πρην ενα χρονο εμπαινες σε αυτα τα φορουμ και εβλεπες καμια 10αρια ποστ και εδω και καιρο μπαινεις μεσα σε αυτα και πρεπει να εχεις πολυ χρονο για να διαβασης τα ποστ της ημερας. τις προαλες πηγα σε ενα μαγαζη ηλεκτρολογικου εξοπλησμου να αγορασω κατι μπριζες και μου την επαισε ο τυπος, και καλα αν ενδιαφερομαι οτι εχει δεκτη που θα παιζει πολλα πακετα για ενα χρονο και μου εδειξε το 500αρακη, ετοιμο σεταρησμενο να το βαλεις στην μπριζα και να παιζει. ηδη εδω εχει ξεκινηση αγριο κυνηγητο, οπως αναφερα σε αλλο ποστ, απο γνωστο παροχο που σκαναρη τις ip των πελατων της.το τελευταιο τετραμηνο εχουν γραπωση πανω απο καμια 20αρια σερβερ. αλους μικρους και αλους μεγαλους. θελει πολυ μεγαλη προσοχη για οσους εχουν και για οσους σκεπτονται να φτιαξουν σερβερ, γιατι οι κινδυνοι παραμονευουν απο πολλες μεριες