Λοιπόν από το Δαφνί σας μιλάω έχω τρελλαθεί με το να διαβάζω ίδιες και ίδιες απορίες γιαυτό με κλείσανε μέσα μου είπε ο γιατρός.....
anyway όταν με αφήσανε για λίγο έξω

πήγα και πήρα ένα τροφοδοτικό....μόλις το έβαλα στον programmer πήρα los poulos

διότι δεν άναβε το κόκινο λαμπάκι....βάζω τον παλιό μου που λέγαμε ότι μπορεί να φταίει και δούλευε μια χαρά.....με το βάλε βγάλε ξανά χρειάστηκε να δώσω φως στην κάρτα με saitloader διότι με όλα τα άλλα προγράμματα έπαιρνα los poulos version 2

....κάποια στιγμή λειτουργούν όλα καλά με το παλιό τροφοδοτικό και μπορώ να προγραμματίζω και με best loader και με όλα μια χαρά γιαυτό και δοκίμασα τα καινούρια αρχεία.....η ερώτησή μου είναι απλή το τροφοδοτικό που πήρα μπορεί να ειναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο ή σαν τύπος να μην κάνει για τον programmer που έχω.....ο programmer είναι ο κλασσικός με το λαμπάκι το κόκκινο και το διακοπτάκι που το ρυθμίζεις στα 6.....το τροφοδοτικό που πήρα που έχει και κάποιες μπρίζες μέσα για άλλα συστήματα μου το φορέσανε 15 ευρώ είναι στα 1000 mA INPUT VOLTAGE γράφει 100-240 50/60 hz output dc 5v 1000 mA 5VA (MAX).....Aυτός κάνει ή όχι?ο προηγούμενος ήταν στα 600 mA......Aν κάνει μήπως [ετυχε η συγκεκριμένη συσκευασία να είναι ελαττωματική?
υ.γ.Σας αφήνω τώρα γιατί σε λίγο θα περάσει η αδερφή να μας βάλει στα κρεβάτια μας....