Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 7 of 62 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Results 61 to 70 of 615

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

Quote Originally Posted by nikos_ View Post
    ok! free serves exw brei kapoious alla d exw dokimasei akoma..me tous pay servers poso paei to malli kathe mina? me mia gata tha me sumferei pio polu mipws?
    για τους free serves δοκιμασε τους τι εχις να χασης, τσαμπε ειναι. για τους pay servers γυρω στο 20αρικο το μηνα ειναι απο οτι γνωριζω. αλλα αν σε ενδιαφερουν μονο τα δικα μας καναλια γιατι να μπεις σε αυτην την διαδικασια και να μην παρης μια γατουλα να κανεις την δουλεια σου;;;

2. Advertise Here
    Senior Member nikos_'s Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    για τους free serves δοκιμασε τους τι εχις να χασης, τσαμπε ειναι. για τους pay servers γυρω στο 20αρικο το μηνα ειναι απο οτι γνωριζω. αλλα αν σε ενδιαφερουν μονο τα δικα μας καναλια γιατι να μπεις σε αυτην την διαδικασια και να μην παρης μια γατουλα να κανεις την δουλεια σου;;;
    ela mou nte,na xw k to kefali mou isuxo..an exeis kamia k tin dinis se kali timi steile kanena pm giati d exw xanaparageilei apo exwteriko k d xerw tin diadiakasia

Uploads
    1

Quote Originally Posted by nikos_ View Post
    ela mou nte,na xw k to kefali mou isuxo..an exeis kamia k tin dinis se kali timi steile kanena pm giati d exw xanaparageilei apo exwteriko k d xerw tin diadiakasia
    δεν εχω φιλε μου. αλλα αν εισαι αθηνα΄τα μαγαζια στο κεντρο εχουν

New Member
    Uploads
    0

θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε..εχω το νοβα χωρις τις ταινιες(κανονικη καρτα)αλλα μου λενε ειναι στο hop2 & οχι hop1..μπορειτε να με βοηθησετε πως να το κανω ορατο στο hop1 αλλα χωρις να κινδυνευω να μου κλεψουν στοιχεια?(αν μπορει κατι τετοιο να συμβαινει)..

Uploads
    1

Quote Originally Posted by gergeo View Post
    θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε..εχω το νοβα χωρις τις ταινιες(κανονικη καρτα)αλλα μου λενε ειναι στο hop2 & οχι hop1..μπορειτε να με βοηθησετε πως να το κανω ορατο στο hop1 αλλα χωρις να κινδυνευω να μου κλεψουν στοιχεια?(αν μπορει κατι τετοιο να συμβαινει)..
    με τι συστημα παιζεις;;;

Member
    Uploads
    0

Talking Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

Quote Originally Posted by GERGEO View Post

Αν μοιράζεις την κάρτα σου τότε είναι σίγουρα HOP1 σ' αυτούς που την μοιράζεις...

Μήπως σου δίνει κάποιος άλλος τα υπόλοιπα κανάλια σε HOP1 και σου δίνει και Reshare..

Αν είναι έτσι τότε οι άλλοι βλέπουν HOP2 αυτά που δεν έχεις εσύ....

Ελπίζω να Ψιλοβοήθησα...

Υ.Γ Για να σου κλέβουν στοιχεία τώρα... Το μόνο πρόβλημα που έχεις αν δεν κάνω λάθος είναι ότι μπορεί κάποιος που του μοιράζεις (και δεν τον ξέρεις) να δει τον σειριακό αριθμό της κάρτας, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει να βλέπεις τις πληροφορίες (servers,clients κτλ) μέσω HTTP (και εφόσον δεν έχεις βάλει κωδικό)

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... γιατί έχω μικρή εμπειρία με το θέμα....

Banned
    Uploads
    4

mporo sto maimou 500 na stiso newcamd5.25 server gia home sharing?
    an nai pou mporo na bro ta aparaitita arxeia kai ena how to ?

Member
    Uploads
    0

πολλα image στο δινουν να το κατεβασεις απο τα addons τους.αν αυτο που εχεις πανω,δεν το εχει,υπαρχει εδω http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=91133.
    για how to ,sorry αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο,συνηθως ομως,τα config δινουν και μια ιδεα για το πως.υποθετω οτι εχεις δεκτες που συνεργαζονται μονο με αυτο,γιατι αλλιως δε βλεπω τον λογο να παιδευτεις με αυτο,υπαρχουν και πιο ευκολα.

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by georgeflu View Post
    πολλα image στο δινουν να το κατεβασεις απο τα addons τους.αν αυτο που εχεις πανω,δεν το εχει,υπαρχει εδω http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=91133.
    για how to ,sorry αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο,συνηθως ομως,τα config δινουν και μια ιδεα για το πως.υποθετω οτι εχεις δεκτες που συνεργαζονται μονο με αυτο,γιατι αλλιως δε βλεπω τον λογο να παιδευτεις με αυτο,υπαρχουν και πιο ευκολα.
    o client sab ultimate hd mou troei kolimata me cccam , kai gi'auto leo na kano allages . den exo testarei allo client na do ti ginetai . o server moiazei na einai statheros giati exei eikona , kai afou kano reboot sto sab exo eikona . opote leo na koitakso me allo cam pou ypostirizei o sab h na perimeno na bgaloun update sto firm tou sab mipos kai beltiothei kati ...
    thnx pantos gia to endiaferon .

Member
    Uploads
    0

καλημέρα ,
    μπορεί ενας dreambox 500s που δουλεύει μια γάτα με
    εξωτερικό phoenix reader (PLI+CCcam) να δουλέψει την γάτα μ'αυτό
    το wireless splitter ΕΔΩ??

Ευχαριστώ

Page 7 of 62 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Advertise Here