Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 258 of 401 FirstFirst ... 8158208233248253256257258259260263268283308358 ... LastLast
Results 2,571 to 2,580 of 4010

Thread: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 1

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ

Quote Originally Posted by serfer2 View Post
    Tha po ki ego thn apopsi mou re gamo den ginete!
    Stis 15 toulaxiston teleytees selides pou diavazo mono treis apo oti katalava vrikan afto to polipothito arxeio pou vgazi fos!
    Mou kani ligo periergo re gamoto..malon eime teleios asxetos...ligo stravos..(ki an exo riksi diavazma)lete na ftene ta gatia pou exoume?lete na eine ntopia kai oxi kinas?
    tada ola!
    avrio pali me thn avgoula!
    den ine katholou 3 apo to proi 80 mail elava apo to forum oti me paramoni 8 oron kai me arhia apo to upload center tou forum anoiksane tin gata tous

2. Advertise Here
    VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by yankie View Post
    kalispera legome giannis apo kilkis kai exo steili pm gia ena arxeio katalavaino oti eimai neos edo mesa alla mexri tora me taizan tin gata enas filos tora omos gia kaki moy tixi
    proxtes malista agorasa smart b gia fto ekana kai engafi se ayto to side ,den exo kamia sxesi me kanenan thelo mono na do ton paok ayrio .
    ean nomizi kapoios apo aftoys poy esteila pm oti eimai i akatanomasti i ypalilos tis as mi moy steiloyn tipota ,efharisto poly giannis kilkis yankie.
    A ρε Μπαοκι στην ιδια μοιρα ημαστε...
    Εγω Πεμπτη αγορασα CAS 3 την φορτωσα το βραδυ πρωτη φορα κι εμελε να ειναι και ητελευταια που ειδα φως .Παρασκευη παπαλα.....
    Απο χθες το βραδυ εχω δοκιμασει πανω απο εικοσι αρχεια (ναι δεν εχω την υπομονη για οχταωρα ) και τελικα ειδα την Παναθα σε καφετερια και τωρα συνεχιζω να βαζω και να βγαζω αρχεια μεχρι οσο αντεξω (που δεν το βλεπω για πολυ ακομη.....) μπας και δω το ντερμπι αυριο .....
    Sorry ρε παιδια για το off topic αλλα γ@@ω την γκαντεμια μου, ηθελα να πω
    κι εγω τον πονο μου (οπως τοσοι αλλοι σ' αυτο το thread).
    Αν μπορει και θελει κανεις να βοηθησει ας στειλει κανενα pm.Η καρτα μου ειναι v1.4 και το αρχειο του xaniara δεν δουλεψε (σε ολα ffff).....

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by manospall View Post
    akou file ena fileto pou epexe ke PEZI RE pos na to po ine ena palio poli palio pio palio den ginete se ena xoro pou ton edosa ta peri 8 orou asto den .......epidi omos ipirxe ke kapios pou mou ipe oti to arxio pou leo to palio poli palio apo ta kala tis kalis pareas ke oxi apo ta teleftea gmt ....ti alo na po allo mou ipe oti stin diki tou den epekse......ine thema ke kartas pithana. ke kati akomi ....afti pou kserun(plin elaxiston i ipolipi tin tifla mas kserume)vlepoun dioti den ine parodes ke min akous ...tha ftiaxo tha kano tha dixo....amfivalo an enas kseri na ftiaksi ....ke kati akomi grigora i kartes tha kelaidane ....kapia sait exun terastia episkepsimotita apo ellada aftes tis meres afto simeni lefta ...les na xasun tin episkepsimotita???otan elthi i ora tin opia ego prosopika den ksero tha dulepsi i visa to pay pal ke tha trexun i ga totrofes ke kati akomi ola ta thavmata kratane 3 imeres ....tou elina .pedia oli gnosti imaste kserete poso mikros ine o kosmos poli mikros
    to arxeio eine afto pou sou esteila se pm? ena nai ..ena oxi!

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pelopas View Post
    re sys th leei edw o typos?palikari de mas ta les kala.akou ekei na 8elei kai na kerdisei kai kati.
    kala nte ena asteio kaname to steila eidi se 3is 8a me endiafere omws to cas3

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by therapia View Post
    den ine katholou 3 apo to proi 80 mail elava apo to forum oti me paramoni 8 oron kai me arhia apo to upload center tou forum anoiksane tin gata tous
    Taso apla milao gia aftous pou tous anoixe amesos..kai kano kai ligo xumor..polu kourasi!

Senior Member Paok1's Avatar
    Uploads
    0

File pelopa se apantao sto pm dimosios pou mou estiles...

8elo na se po dimosia oti den zorizome.
    8a stroso ton pisino mou sthn kareklamou mprosta sto laptop mou kai kati 8a magirepso....

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by serfer2 View Post
    Taso apla milao gia aftous pou tous anoixe amesos..kai kano kai ligo xumor..polu kourasi!
    gia na telionoume na min sas doulevoune to arhio pou anoigi amesos ine to gr.gampou iparhi kai sta arhia ala ine moufa ine ena meros apo to kai ine ftiagmeno na ipostirizi mono 1 hsn den anoigi se poles kartes afto min pedeveste apo tis 100 ante na anoiksi 9 to poli ehete poli liga pososta epitihias me afto to fileto

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Paok1 View Post
    Lipon pedes exo bali sto 8ema (Mono files arxeia ,xoris sxolia)101 palia filetakia polla apo afta me polli ypomoni pezoun, ena apo afta exo kai ego, kai blepo...
    Parolou pou mou balan orismenoi (axaristoi)ths fones giati ta anebasa..Ta afisa kai den ta esbisa...
    Lipon ena 8elo na sas po dokimaste kai 8a brite, afisteta ores mesa, mi 8elete edo kai tora...
    Yparxoun palia pou anoigoun akoma.....
    euxaristoume aderfe...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Paok1 View Post
    File pelopa se apantao sto pm dimosios pou mou estiles...

8elo na se po dimosia oti den zorizome.
    8a stroso ton pisino mou sthn kareklamou mprosta sto laptop mou kai kati 8a magirepso....
    den vgazoume pm dimosios apagorevete svisto se parakalo amesos den ine sosto

Senior Member Paok1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    gia na telionoume na min sas doulevoune to arhio pou anoigi amesos ine to gr.gampou iparhi kai sta arhia ala ine moufa ine ena meros apo to ....kai ine ftiagmeno na ipostirizi mono 1 hsn den anoigi se poles kartes afto min pedeveste apo tis 100 ante na anoiksi 9 to poli ehete poli liga pososta epitihias me afto to fileto
    Taso se mena afto eine kai se parakalo sbise thn hmerominia...

Advertise Here