Mia rosida delivery tha stilo se opoion mou stilei kati gia na niaourisei pali.![]()
Mia rosida delivery tha stilo se opoion mou stilei kati gia na niaourisei pali.![]()
ποιο φαγητο; πλακα κανουμε; εχω δοκιμασει 1500 αρχεια και δεν εχει παιξει κανενα (εννοειται οτι δεν περιμενω το 8ωρο, ετσι;)
pos to blepoyme to hsn ths kartas?
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να σβήσω ρε συ besttt. Δεν έχω γράψει ούτε πως ούτε τι. Το οτι υπάρχει η λύση του logging (για όσο μπορούν ακόμα) το ξέρουν όλοι. Άρα τι να κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας.
Οι λύσεις είναι δύο, το logging ή καλός δέκτης/καλό emu. Είτε με την 1η λύση έχετε άμεσο φως (όσοι έχουν την δυνατότητα) ή απλά με καλό δέκτη/καλό emu απλά κάνετε αυτό που λέει ο besttt. Αναμονή όλο το βράδυ και αν ανοίξει, άνοιξε διαφορετικά περνάτε άλλο αρχείο. Παλιά αρχεία είναι ακόμα ανοιχτά και τα έχουμε όλοι παρατήσει, λόγω της σωρείας που έβγαιναν πριν από λίγους μήνες. Τα παλιά ξεχάστηκαν και απλά παίζουν ακόμα (βασικά κύκλοι γίνονται και ξαναδουλεύουν οι παλιοί providers). Αρα για να καταλαβαίνετε τι σας γίνεται, και οι δύο λύσεις το ίδιο πράγμα κάνουν. Η gamma είναι πολύ προχωρημένη κάρτα και το application μέσα της, ξέρει αν ένα emm είναι καλό ή κακό και αναλόγως το απορρίπτει ή το κρατάει. Οι δε παλαιότερες κάρτες (που μου βιαστήκατε όλοι να τις κάνετε 1.4) είναι ακόμα πιο ισχυρές!!!
Τώρα, για τα υπόλοιπα που ανέφερα, είναι εναλλακτική λύση για το logging και τίποτε περισσότερο. Με λίγα λόγια, είναι συντονισμένη προσπάθεια, πολλών χρηστών αντι να παλεύετε ο καθένας μόνος του. Οι Αυστραλοί το είχαν στήσει πολύ καλύτερα το παιχνίδι και φάνηκαν πολύ εξυπνότεροι απο εμάς, εξού και σταμάτησαν πολύ σύντομα τα gams για αυτούς και οι κάρτες έγιναν sellers, γιατί πλέον ο καθένας έφτιαχνε τα δικά του. Αφήστε λοιπόν τα PM και τις ερωτήσεις, και συγκεντρωθείτε.
emena pantos therapia me to arxeio pou eipes xeklidosan 4 apo tis 14..ti tha ginoun oi upoloipes den xero ean uparxei kati na psaxo parapano pes mou giati den tin paleuo allo