........................................ ..
........................................ ..
...........................
και βασικά η όλη βιασύνη ορισμένων έχει να κάνει και με το ντέρμπυ σήμερα αλλιώς τι να δει ο άλλος πώς γεννάνε τα καγκουρώ στο animal planet ή κάποιες ξενερουά ταινίες....όλη η ιστορία εκεί είναι διαμαρτύρεται ο κόσμος έχει τρελλαθεί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των μικροεμπόρων που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα έχω το παράδειγμα του δικού μου γιαυτό σας το λέω σου λέει ο άλλος θα χάσω τη γκολάρα του μπλάνκο?
υ.γ το ανέκδοτο είναι ότι σήμερα με πήρε μια θεία μου να μου πει ότι δεν της έπαιζε η κανονική με συνδρομή που είχε και με ρώταγε αν εγώ βλέπω δεν ξέρω τι έγινε μετά βέβαια αλήθεια μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιος με την κανονική άμα ας πούμε υπάρξει διακοπή ρεύματος για μια ώρα ή δεν έχει σχέση?τι μπορεί να φταίει?
Ξέρω ακριβώς τι θέλεις να πείς.
Με αξίωσε ο θεός να το ζήσω πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.
Η αναγνώριση που βλέπεις στο χώρο της δουλειάς σου είναι απίστευτη. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και αυξημένη εμπάθεια από διάφορους αλήτες ημιμαθείς, που σε βλέπουν σαν κίνδυνο και αρχίζεις να έχεις άλλα κουλά.
re pedia den sas katalaveno ean ehete toso megalo provlima mehri na vrethi kapio arhio giati den pernete sindromi me 18 evro gia ena mina? kai meta tin kovete
Εγώ παιδιά το κάνω γιατί δεν δέχομαι την γμμν πολιτική τους.
Μπάλα βλέπω στην καφετέρια με τα μπυρόνια μου και τις αγριοφωνάρες μου. Επίσης δεν με ενδιαφέρει πως αναπαράγεται η καμηλοπάρδαλη, ούτε πως παστώσανε τον Τουταγχαμών. Όσο για τις τσόντες... άστα να πάνε.
Με ενδιαφέρει να βλέπω καθαρά τα ελεύθερα Ελληνικά κανάλια (@@ ελεύθερα) και είμαι διατεθιμένος να δίνω 2-3 ευρώ τον μήνα για αυτό αλλά αυτό προυποθέτει ότι θα ρίξουν την full συνδρομή γύρω στα 10-15 ευρώ.
Έτσι θα γλυτώσουμε και απο τους αετονύχηδες που μια ζωή σαν παράσιτα ζούνε δίπλα μας και πάντα θα σκαρφίζονται τρόπους για εύκολες αρπαχτές.
Αντε ρε πίσω στο μυστρί
παει για αναβολη το ντερμπι ..στα @@ βεβαια... εμενα με νοιαζει που θα αναβληθει και η ΠΑΟΚΑΡΑ :-d:-d:-d:-d:-d:-d