μια παράκληση ........καταλαβαίνω την αγωνία των mods να βάλουν μια τάξη σε μια αχανή κατάσταση που επικρατεί εδώ μέσα.....όμως διαπιστώνω ότι τελικά τα 9 στα 10 posts που γράφετε και ειδικά εσύ φίλε μου ampelioti αφορούν το αν έγραψε κάποιος αλλού κάτι....τελικά αυτό καταντάει πολύ κουραστικό ίσως ακόμα πιο κουραστικό από κάποιους που γράφουν όπου νάναι ότι νάναι κάτι που είναι απαράδεκτο και κατακριτέο.....νομίζω ότι ο ρόλος του mod δεν είναι μόνο αυτός αλλά και να βοηθάει και πίστεψέ με ότι αυτό έχουν ανάγκη οι περισσότεροι εδώ μέσα....συνέχεια διαβάζουμε post ενοτητα θεμάτων και ότι κάποιος δεν πόσταρε σωστά.....η διαπίστωσή μου είναι ότι και εσείς χαλιέστε και δεν γίνεται τίποτα....και επειδή ξέρω ότι και σαν άτομα είστε πολύ αξιόλογα και σαν χαρακτήρες το ίδιο θεωρώ ότι οι παρεμβάσεις πρέπει να είναι πιο ουσιώδεις στο να βοηθήσετε κάποια άτομα εδώ μέσα επειδή ακριβώς έχετε τις τεχνικές γνώσεις.....εγώ προς το παρόν δεν έχω τόσες γνώσεις ώστε να βοηθήσω και ότι μπορώ το κάνω αλλά δεν μπορώ και πολλά....κοντολογίς πιστέυω ότι πρέπει να ενεργοποιηθείτε πιο πολύ αλλά σε πιο ουσιαστική κατεύθυνση....πάντα φιλικά τζαναμπέτης