o gazi te kam thene dhe me perpara po sme ke dergu asgje mund te me japesh dhe mua nej c line me respekt
o gazi te kam thene dhe me perpara po sme ke dergu asgje mund te me japesh dhe mua nej c line me respekt
Po me dergove dhe mua nje C-line do te jem shume mirenjohes , faleminderit![]()
g@zi dhe mua nje C-line po deshe?
G@zi mbase kete here do te kete do te kete edhe per mua.
Gjithsesi te falenderoj per c`ka po ben.Gjithe te mirat
Shume gje e mire nga ana jote.te falenderoj nga zemra per ndihmen dhe miresine e treguar.Nga kjo njihen njerezit zemergjere .Edhe njehere faleminderit shume.
P.S
Mua nuk me nevojitet c line sepse te njejten e kam.
Gjithe te mirat nga une Gezimi
po i kemi then shume veta te forumit dhe a€xgje mua personalisht sme ka dergu gje
prshndetje per te gjith nqoft se ka mundsi ni linj edhe per mu falmderit tung
zezaki, ju lutem prezantohuni ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=38
Billi po qe se e ke fjalen per mua ashtu eshte se prej asaj dite qe e kam ba postimin ma skam mujt me hi ne kete forum, arsyet kan qe se dikush nga Mod. apo Sup.Mod. ma ka ndalue shiqimin ne kete forum keshtu qe skam mujt kurgja me ba as me shkrujt e as me shique, (shkurt e shqip sa here kam hy ne kete forum me karkue per me u llogirat me EURO)
Tash vetem ne PM mundemi te kontaktojm pergadituni per NEW C-lina.
dadilo mos merr shprehi e veq me kerkue ka me muaj qe e ke linjen nga une, edhe me nis me ta jep linjen ty prap se prap vetem nje te punon. Dija kiketin qasaj e mos kerko nga une,
dadilo CS 84.22.42.3 10 00d 00:18:16 00d 00:10:34 1027 1027 100% 0 0 2.1.1 SKY - National Geographic Germany [NDS] (ok) 0.5613s