itan etimos na dosi edoli se olous tous mod na ta svisoun apo ola ta section kai petahtike enas sto agliko section kai ipe mia hara doulevoun ola kai apo tote mou ipe den boroume na ta svisoume afou ipe esto kai enas oti doulevoun kai malista premium katalavenis oti o pelatis ehi panta dikio![]()
Diafono katheta....Epeidh o giatros eipe kai nwritera.... Oti stin arxi einai ta hsn exei poly kales elpides na prolavei na to parei.... emena to hsn mou to dinei kapou sto 10% tou arxeiou. Auto ftanei... An steileis mono hsn kai xeirokinita to update... mia xara paizei... Prosopika to sigkekrimeno arxeio gia mena to exw kanei 6-7 grammes syn ta updates... Kratisa mono oti me afora... gia na mporw na paizw kai meta na to epanaferw.
φιλε μου με παρ' ολη την εκτιμηση που τρεφω στο προσωπο σου θελω να σου πω οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
εκανες μια ερωτηση που εγω θα την χαρακτηριζα και αν την εκανα εγω θα εγραφα ΤΕΣΤ γιατι απ οτι αφηνεις να ενοηθει ξερεις την απαντηση η θεωρης οτι την ξερεις. σου απανταω εγω και μου λες οτι βιαστηκα να απαντησω και η απαντηση θεωρειται ακυρη. Λοιπον μια απαντηση θεωρηται ακυρη μονο οταν δεν ισχυουν τα λεγωμανα της, και στην περιπτωση αυτη η απαντηση ειναι 100% σωστη γιατι απ οτι αναφερα το εχω κανη πολλες φωρες. επισης γραφης μετα οτι την ερωτηση την εκανες για δυο λογους. και ενω περημενουμε απο τις 1.34πμ τις απαντησεις σου, στις 4.04πμ μετα δηλ απο 3,5 ωρες μας λες οτι η ωρα περασε (πολυ σωστα) και οτι η ερωτηση θα συνεχειστη αυριο. και ρωταω εγω ωραια να συνεχησθει πως βρε φιλε που θα εχουν περαση απο πανω της καμια 15αρια σελιδες και θα εχει χαθη στα αδυτα αυτου του θεματος;;; συγνωμη φιλε μου που το λεω αλλα στην περιπτωση αυτη μου θυμηζεις τα παιδικα μας χρονια που ρωταγαμε καποιον να μας πει κατι, αλλα τρεχαμαι και στους μεγαλυτερους να μαθουμε και εμεις οι ιδιοι ην απαντηση για να ειμασται καλυμενοι. ε αυτα φιλε δεν ειναι σοβαρα πραματα.
ΥΓ:και οπως ειπα και σε ποιο πανω ποστ, με το φιλετο αυτο ουτε μυρωδια δεν θα παρη η γατα. οσο δε για την χρονομετρηση του αρχειου που εθειξες, το ρολογακη του λαπτοπ μου μου εγραψε επι πλεον 1λεπτο και 20 δευτερολεπτα. πεταμα απ το μπαλκονι το βλαμενο αν και που πανω απο 5 λεπτα που αναφαιρες που δεκα που ειπα εγω
φιλικα
Na kanw mia protasi ? De tha itan kalo na anoiksoume ena ksexwristo topic pou na asxoleitai mono me provlimatikes gamma ? edw ekana kana dyo fores erwtisi kai pote den pira apantisi... perase sta azitita...
Ena topic me provlimata se gamma kai pws lythikan ...