τα πράγματα είναι απλά....για κάποιους λόγους κάποιοι οδηγήσανε τα πράγματα έτσι ώστε πολύς κόσμος που δεν έχει κάρτα που να παίζει με το γνωστό μεγάλο αρχείο αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο πρόβλημα.....πάνω σε αυτό το γεγονός λανσαρίστηκε η καινούρια κάρτα για να επιτύχουν κάποιοι μια καλή μπάζα......και ρωτάω εγώ αν κανείς σοβαρός άνθρωπος ή έμπορος θα πούλαγε αντί μια παλιά gamma original με το γνωστό μεγάλο αρχείο μια titanium η οποία κανείς δεν σου εξασφαλίζει ούτε ως πότε θα παίζει και επίσης δεν παίζει και στους περισσότερους δέκτες....από σοβαρούς του αθλήματος ακούω ότι τη νέα κάρτα ούτε να την βλέπουν δεν θέλουν διότι μάλλον πρόκειται για της πλάκας ιστορία....αν δεν λειτουργούσε αποδεδειγμένα η παλιά να το καταλάβω......να αγοράσω όμως μια κάρτα που δεν έχει μητρώο ακόμα στην αγορά και με πολλά προβλήματα και χωρίς να εξασφαλίζεται ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και δεν θα μου παίζει περισσότερο πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω.....απλά εκμεταλλεύονται κάποιοι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα γιατί σε όσες κάρτες δεν δουλεύει κάποιο δυνατό αρχείο τα υπόλοιπα αρχεία τα έχουν λίγοι......και επειδή οι περισσότεροι δεν βρίσκουν να ταίσουν σου λέει θα τους πούμε να πάρουν την καινούρια κάρτα διότι μόνο έτσι θα βλέπουν....γιαυτό επιμένω ότι αυτά ούτε στους μάου μάου δεν γίνονται.......![]()
και εγω αυτο ξερω φιλε satgeo. και την καρτα που εχω με αρχεια bin την εγραφα και με τον λοαντερ H2Loandser. τωρα πολλα ακουγωνται και λεγωνται. και οπως λες αν αλαξει κατι θα το μαθουμε. παντος επ'ουδενη με εχουν πληροφωρηση λαθος γιατι την καρτουλα την εχω στα χερια μου οποτε μεχρη στιγμης ξερω πολυ καλα με τι αρχειο και τι λοαντερ γραφεται
opos to wlepi o kathenas file mou tzanampeti
an ke exoun provlimata oi kenourgies ,emena mou kinise tin periergia pou eine version V5.3 ke oxi 4.1 pou eixame mexri tora ,ke oi kenourgies tis nova oi zeta ke autes eine pano apo 5.1 version an den kano lathos
auto den sou kini kapia ypopsia??
giauto ego prosopika den leo megala logia oute filosofo,apla leo as perimenoume ,.ke oso doulewoun oi palies ,den pernoume alles
yg ke pros to paron pezi ke ta xaloumia astamatita