Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 235 of 1075 FirstFirst ... 135185210225230233234235236237240245260285335485735 ... LastLast
Results 2,341 to 2,350 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 3

Quote Originally Posted by ronsar View Post
    τις GAMMA PLUS tis metaxeirizomaste akrivos opos oles tis koines GAMMA CARD?
    αν ενοης μεταχειρηση το γραψιμο του αρχειου οχι. γραφεται με αλλον λοαντερ και η μορφη του αρχειου ειναι bin

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

τα πράγματα είναι απλά....για κάποιους λόγους κάποιοι οδηγήσανε τα πράγματα έτσι ώστε πολύς κόσμος που δεν έχει κάρτα που να παίζει με το γνωστό μεγάλο αρχείο αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο πρόβλημα.....πάνω σε αυτό το γεγονός λανσαρίστηκε η καινούρια κάρτα για να επιτύχουν κάποιοι μια καλή μπάζα......και ρωτάω εγώ αν κανείς σοβαρός άνθρωπος ή έμπορος θα πούλαγε αντί μια παλιά gamma original με το γνωστό μεγάλο αρχείο μια titanium η οποία κανείς δεν σου εξασφαλίζει ούτε ως πότε θα παίζει και επίσης δεν παίζει και στους περισσότερους δέκτες....από σοβαρούς του αθλήματος ακούω ότι τη νέα κάρτα ούτε να την βλέπουν δεν θέλουν διότι μάλλον πρόκειται για της πλάκας ιστορία....αν δεν λειτουργούσε αποδεδειγμένα η παλιά να το καταλάβω......να αγοράσω όμως μια κάρτα που δεν έχει μητρώο ακόμα στην αγορά και με πολλά προβλήματα και χωρίς να εξασφαλίζεται ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και δεν θα μου παίζει περισσότερο πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω.....απλά εκμεταλλεύονται κάποιοι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα γιατί σε όσες κάρτες δεν δουλεύει κάποιο δυνατό αρχείο τα υπόλοιπα αρχεία τα έχουν λίγοι......και επειδή οι περισσότεροι δεν βρίσκουν να ταίσουν σου λέει θα τους πούμε να πάρουν την καινούρια κάρτα διότι μόνο έτσι θα βλέπουν....γιαυτό επιμένω ότι αυτά ούτε στους μάου μάου δεν γίνονται.......

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    γραφεται με αλλον λοαντερ και η μορφη του αρχειου ειναι bin
    den se enimerosane sosta

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    den se enimerosane sosta
    den to diatiposes sosta file mou nionio,mexri tora grafonte me bin file ,an alaksi kati tha to mathoume sintoma pistewo

Uploads
    1

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    den to diatiposes sosta file mou nionio,mexri tora grafonte me bin file ,an alaksi kati tha to mathoume sintoma pistewo
    και εγω αυτο ξερω φιλε satgeo. και την καρτα που εχω με αρχεια bin την εγραφα και με τον λοαντερ H2Loandser. τωρα πολλα ακουγωνται και λεγωνται. και οπως λες αν αλαξει κατι θα το μαθουμε. παντος επ'ουδενη με εχουν πληροφωρηση λαθος γιατι την καρτουλα την εχω στα χερια μου οποτε μεχρη στιγμης ξερω πολυ καλα με τι αρχειο και τι λοαντερ γραφεται

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    τα πράγματα είναι απλά....για κάποιους λόγους κάποιοι οδηγήσανε τα πράγματα έτσι ώστε πολύς κόσμος που δεν έχει κάρτα που να παίζει με το γνωστό μεγάλο αρχείο αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο πρόβλημα.....πάνω σε αυτό το γεγονός λανσαρίστηκε η καινούρια κάρτα για να επιτύχουν κάποιοι μια καλή μπάζα......και ρωτάω εγώ αν κανείς σοβαρός άνθρωπος ή έμπορος θα πούλαγε αντί μια παλιά gamma original με το γνωστό μεγάλο αρχείο μια titanium η οποία κανείς δεν σου εξασφαλίζει ούτε ως πότε θα παίζει και επίσης δεν παίζει και στους περισσότερους δέκτες....από σοβαρούς του αθλήματος ακούω ότι τη νέα κάρτα ούτε να την βλέπουν δεν θέλουν διότι μάλλον πρόκειται για της πλάκας ιστορία....αν δεν λειτουργούσε αποδεδειγμένα η παλιά να το καταλάβω......να αγοράσω όμως μια κάρτα που δεν έχει μητρώο ακόμα στην αγορά και με πολλά προβλήματα και χωρίς να εξασφαλίζεται ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και δεν θα μου παίζει περισσότερο πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω.....απλά εκμεταλλεύονται κάποιοι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα γιατί σε όσες κάρτες δεν δουλεύει κάποιο δυνατό αρχείο τα υπόλοιπα αρχεία τα έχουν λίγοι......και επειδή οι περισσότεροι δεν βρίσκουν να ταίσουν σου λέει θα τους πούμε να πάρουν την καινούρια κάρτα διότι μόνο έτσι θα βλέπουν....γιαυτό επιμένω ότι αυτά ούτε στους μάου μάου δεν γίνονται.......
    opos to wlepi o kathenas file mou tzanampeti
    an ke exoun provlimata oi kenourgies ,emena mou kinise tin periergia pou eine version V5.3 ke oxi 4.1 pou eixame mexri tora ,ke oi kenourgies tis nova oi zeta ke autes eine pano apo 5.1 version an den kano lathos
    auto den sou kini kapia ypopsia??
    giauto ego prosopika den leo megala logia oute filosofo,apla leo as perimenoume ,.ke oso doulewoun oi palies ,den pernoume alles
    yg ke pros to paron pezi ke ta xaloumia astamatita

Senior Member
    Uploads
    0

και εγω αυτο ξερω φιλε satgeo. και την καρτα που εχω με αρχεια bin την εγραφα και με τον λοαντερ H2Loandser. τωρα πολλα ακουγωνται και λεγωνται. και οπως λες αν αλαξει κατι θα το μαθουμε. παντος επ'ουδενη με εχουν πληροφωρηση λαθος γιατι την καρτουλα την εχω στα χερια μου οποτε μεχρη στιγμης ξερω πολυ καλα με τι αρχειο και τι λοαντερ γραφεται
    dikeo exeis me bin grafete, omos tin erxwmeni vdomada tha skasi i vomva

Senior Member
    Uploads
    0

ehi skasi idi nionio show time kai orbit

Uploads
    1

πολυ αργα ηδη η μπομπα εχει σκαση με το bin αρχειο. και μαλιστα απο δυο μεριες

Senior Member
    Uploads
    0

πολυ αργα ηδη η μπομπα εχει σκαση με το bin αρχειο. και μαλιστα απο δυο μεριες
    se ligo tha gemisoume kartes afou spastike telios to os terma tha gini emulation pantou

Advertise Here

Tags for this Thread