Originally Posted by
SkinArt
shyqyr qe shkruajti njeri ketu qe ta fillojme debatit se kjo teme po vdiste fare nga mos aktiviteti... NQS e ke fjalen per ate kanalin NTV qe jep lajme si TV bloomberg eshte kot, aq kot si kanalet e tjera me lajme qe jane me shumice ketu ne shqiperi plus dhe ne satelit. Keto kanalet shqiptare lokale me muzike dhe lajme duhet te hiqen fare nga paketat shqiptare dhe ne vend te tyre te zevendesohen me ose kanale te huaja ose kanale te hajrit shqiptare eshte e cuditshme PAKISTANI ka HBO, VH1, MTV etj me keto logo kanale si ntv, clubfm, mediasat/scan? e te tjere ato te tjerve qe i kane me shumice nuk duhet te jene, mjafton vizion plus per lajme jep cdo dy ore dhe na pelqen, keto te tjerat jane teper me mire ti heqin e ti zevendesojne me Eurosport, MTV ose HBO. mbase jane te kushtushme te blesh te drejten? une jam per ate pak e sakte shume kanale shqiptare nuk meritojne te jene neper paketa pasi lejne per te deshiruar e kam fjalen kanale te kalibrit local qe gjenden ne tirane. Ndersa per filmat e Tring me ckam pare qe njofton plakusat te gjithe jane filma te vitit 2005 e poshte maksimumi 2006, edhe per kete e kuptoj qe filmi kushton shume ta blesh para te tjerve, por edhe te shofesh filma nga 4 ose 5 here te vitit 2005 beh mire qe jane p2p't. Po i them dhe dicka per sport... pse keto paketa shqiptare nuk hapin 5 kanale vetem per sport ku kampionati jone te jepet live ne te njejten kohe si tv e tjera paketa dahlia, sky eng, it,de paketat tona vetem nje ndeshje japin live, te paktem me aq sa kam pare une, nqs jam gabim me falni... mbase po ja fus po...es si shume me keto kerkesa e po bej krahasime... por kur shof qe ka india e pakistani kanale sportive me logo eurospot, mtv, hbo e me radhe ne ketu ne mes te europes na cajne drrasat kanale si bbf, tirana tv etj kanale ku stervisin nje tufe injorantesh pseudo artiste. Por gjithmone ne fund eshte faktori lek ai qe i pengon, megjithate pak e sakte do ishte me mire se sa te shtohen kanale si kjo NTV dhe shoket e shoqet e tyre... Me pelqen ideja qe kane miksuar kete pakete me kanale interesante internacionale, por sme pelqejne apsak programet e lodhura te disa tv qe jane ne paketat shqiptare. Kete opinion kam une :) sorry per pak tonshkrimin individual personal qe mund te duket si ndonje inat kundrejt ndokujt por skam asgje me askend thjesht dua te kemi stacione ku te ndihemi njerez europian, se me keto lajme po na duket vetja si ne nje vend lufte, dhe me keto kengetare sikur me qene rrace arabe ose bullgare "skam ndonje gje kundrejt ketyre vendeve" por edhe te dukesh si dikush tjeter kur sje !eshte kot
Nuk e ben paketen e mire nje tufe me stacione por origjinaliteti. Megjithate kam respekt per kete pakete sepse eshte paketa e pare racionale e drejte, por nuk dua te perfundoje duke patur koleksion tv shqiptare, rruga shkurter per ti bere gjerat shpejt e shpejt dhe gati nuk eshte rruge e drejte, ndaj tv shqiptare lokale hiqini fare se eshte vizion plus ne vend te tyre dhe eshte 400 here me lart ne nivel.
persh, dhe shkruani ndonje opinion ide sugjerim tek kjo teme pasi ka ca muaj spo poston njeri pervec plakusat qe e pershendes per njoftimin e programacioneve.